Cystore

Molnlagring från Storegate

Tillsammans med svenska Storegate levererar Cygate säkra molnlagringslösningar där allt data lagras i Sverige med svensk support. Läs mer om och beställ de olika paketen nedan.

Storegate Solo

För dig som egenföretagare

Med Storegate Solo får du en kombinerad backup- och synktjänst som ger dig och dina filer en tryggare tillvaro i ett svenskt moln.
Du kommer åt dina filer via dator, mobil och webbläsare när som helst, var som helst. Du kan enkelt dela presentationer och andra dokument med kunder och samarbetspartners genom publika länkar. Automatisk backup av 1 dator ingår i tjänsten.

Storegate Solo finns för Windows och Mac, och appar finns för Android och iPhone/iPad. 100 GB lagring ingår.
1 anv. – 159 kr/mån.

Storegate Team

För det lilla företaget

Med Storegate Team synkroniseras gemensamma filer via ert Storegate-konto till anställdas datorer. Med en lokal kopia på varje dator får anställda full åtkomst till filer även när internet saknas.

Ni kommer åt era filer via dator, mobil och webbläsare i en enkel behörighetsstruktur. Dessutom finns möjligheten att skapa publika länkar för att samla in och dela stora filer till kunder och samarbetspartners. Automatisk backup av 3 datorer ingår i tjänsten (kan enkelt utökas).

Storegate Team finns för Windows och Mac, och appar finns för Android och iPhone/iPad. 500 GB lagring ingår.
Från 3 – 10 användare – 99 kr/anv./mån.

Storegate Multi

För teams, grupper och företag

Med Storegate Multi arbetar ni som vanligt via utforskaren, fast direkt mot vår server. Varje användare får en mappad enhetsbokstav med eget login och åtkomst till Mina filer, respektive Gemensamma filer. Gemensamma filer kan förkonfigureras med en behörighetsstruktur på flera nivåer per grupp eller användare.

Vilka tjänster och inställningar som ska gälla bestäms av en administratör och det utgår en faktura för samtliga konton. Automatisk backup av 5 datorer ingår i tjänsten (kan enkelt utökas). 1000 GB lagring ingår.

Från 5 användare – 89 kr/anv./mån.

Backup Server

Backup för server och avancerade PC-användare. Smarta funktioner som AES-kryptering och detaljerade rapporter om backupstatus. Full, differentiell/inkrementell backup (MS SQL Server, MySQL). Komprimerad lagring i Zip och 7-Zip format

Stöd för:
Windows 10, 8, 7 32 och 64-bit. Windows Server 2003/2003R2/2008/2008R2 SBS2011/2012/2012R2 32 och 64-bit

Från 100 GB och 1 användare. 299 kr/mån.


Frågor?

Mer information om de olika paketen kan du hitta i produktbladet här bredvid. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss nedan.

 

Kontakt