Cystore

Cygate Cloud Repository för Veeam

Cygates Cloud Repository erbjuder dig som använder Veeam Backup & Replication 8 ett enkelt sätt att lagra dina backuper i molnet.

Att säkra backupdata över skilda fysiska platser kan många gånger bli dyrt och komplicerat då det kräver anpassade utrymmen, kommunikationslänkar samt investeringar i utrustning och licenser.

Genom att låta ditt backupsystem replikera data till Cygates Cloud Repository får din organisation tillgång en säker och enkel lagring där kontrollen, både på datat och kostnaden ligger hos er. Datat överförs via en krypterad förbindelse över Internet och lagras i Cygates datacenter i Sverige. Ert data hålls åtskiljt från andra kunder i vår centrala miljö och kan vid behov även krypteras för ytterligare säkerhet.

Enkel anslutning

Att ansluta till och börja använda tjänsten är enkelt och så snart vi lagt upp er som kund får ni en adress, ett konto och ett lösenord, vilket är allt ni behöver för att kunna konfigurera och börja säkra ert data. Ni betalar per månad i efterskott för antalet VM:ar som skyddas och den mängd data som ni önskar allokera. WAN-acceleration finns som tillval för er med mycket data och/eller trånga kommunikationslänkar.

 

Testa 30 dagar kostnadsfritt

Beställ Cloud Repository nu och testa i trettio dagar med 250 GB lagringsutrymme utan kostnad.

Beställ nu