Cystore

Släpp loss kraften i Office 365 och sov gott om natten

Cygate Backup för Office 365 - ta kontroll över er data

Microsoft Office 365 ger er verksamhet och medarbetare möjligheten att vara produktiva och jobba vart som helst ifrån. Med tjänsten Cygate Backup för Office 365 eliminerar ni risken att förlora kontrollen över er data.

Microsoft Office 365 är en stabil och driftsäker plattform som ger verksamheten möjlighet att jobba på distans, effektivt och flexibelt. Den har ett robust skydd mot förlust av data men trots det kan data försvinna och det är du som ägare av den som är ansvarig för att uppfylla de lagar och förordningar uppställda för att skydda informationen eller datan.

Med Cygate Office 365 Backup kan du ta kontrollen över er data och lagra den i våra säkra datacenter åtskilda från Microsofts globala infrastruktur för Office 365.

Cygate Backup för Office 365 ger er

  • Lagring i våra svenska, säkra datacenter
  • En flexibel och skalbar tjänst
  • Förstklassig support och erfaret konsultstöd vid behov

Säkra och ta kontroll över er data i molnet

Med Cygate Backup för Office 365 lagras er organisations data skild från Microsofts globala infrastruktur på en enskild lagringsplats i Cygates svenska och säkra datacenter.

Våra datahallar är byggda för att kunna hantera de tuffaste säkerhetskraven avseende skalskydd, övervakning, driftsäkerhet och miljö. Er data kopieras hit med krypterad kommunikation och lagras enligt den policy som vi tillsammans tar fram.

Samtliga komponenter ägs och förvaltas av Cygate AB i Sverige, utan insyn av tredje part där annan lagstiftning än den svenska kan gälla (t ex Cloud Act)

Flexibel och skalbar tjänst som växer med er

Betala bara för antalet användare och utrymme i er backup. Effektivt och skalbart precis som en molntjänst ska vara, vår tjänst följer er och växer med er verksamhet utan att investeringar behöver göras i infrastruktur.

Enkelt att sätta igång och förstklassig support

Cygates förstklassiga support och konsultorganisation ser till att tjänsten fungerar 24/7 samt hjälper er att komma igång samt återläsa backups vid tillfällen det behövs.

Vi hanterar den dagliga driften och övervakningen av backuperna och rapporterar utnyttjande, avvikelser och åtgärder. Vår NOC övervakar alla komponenter i leveransen i våra moderna datacenter för att ni ska känna er trygga med att låta oss hantera en av era viktigaste tillgångar.