Cystore

SOV GOTT OM NATTEN MED EN SÄKER OCH STABIL BACKUPLÖSNING

Backuplösningar från Cygate

Varje verksamhet är unik och kräver sin unika backup- och restorelösning, vissa verksamheter kräver snabba och återkommande återställningar medan andra kräver hög säkerhet och regelefterlevnad när det kommer till vart data lagras. Cygates lösningar för backup och restore kan anpassas för er verksamhet och era rutiner.

Genom förstudier och planering tar vi fram effektiva backuplösningar som använder mindre utrymme och uppfyller alla myndighetskrav oavsett om data finns i molnet eller hos er.

Säker & effektiv backup

Effektivt backup med helhetsansvar där ni kan vara säkra på vart data lagras, att den lagras effektivt och med hög prestanda på återställningar. Vi skräddarsyr och anpassar er backup efter er verksamhet och era krav.

 


Datalagring i Sverige

Din data, du bestämmer vart den ska lagras. Många verksamheter har krav på var data lagras och med Cygate kan du vara säker på att den lagras där du vill så effektivt som möjligt. I molnet, i våra svenska datacenter eller hos dig.

 

 


Backup av molnet

Använder ni Office 365 eller annan molntjänst kan Cygate hjälpa till med backup av er data, så att ni kan sova gott medvetna om att den lagras säkert inom landets gränser. Effektivt och i tryggt förvar.


 

Låt våra experter guida dig

Vi är över 500 högt certifierade tekniker och konsulter som levererar lösningar, rådgivning och kundservice av högsta klass. Tillsammans gör vi det komplexa enkelt och hjälper dig med att utifrån rätt lösning leverera affärsnytta på riktigt.

Vi har lång erfarenhet av backuplösningar och kan guida dig och er verksamhet till en lösning som både är kostnadseffektiv, säker och långsiktig.

Läs mer om våra konsulter som hjälper till med allt från rådgivning och förstudier till projektledning och installation, integration och design.