Cystore

Vi löser det komplexa

Hybrida lösningar för optimal kapacitet och effektivitet

Grundläggande för all IT är lagring och processering av information, så skalbart, effektivt och tillgängligt som möjligt. Den senaste och konstant utvecklande tekniken har gjort detta komplext men också öppnat upp enorma möjligheter i hur vi lagrar och tillgodogör information till verksamheten.

Det är inte lätt att hitta rätt lösning idag. Våra erfarna experter guidar er att bryta ner miljöer och funktioner för att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för varje del av organisationens behov oavsett om det ren infrastruktur hos er eller hur ni kan utnyttja de globala molnens kapacitet utan att tappa kontrollen.

 

En guide till integration, transition och transformation

Våra över 350 experter guidar dig och din verksamhet till de nya tjänsterna och konsumtionssätten. Vi kan identitet, säkerhet och federering.

Läs mer om våra konsulter som hjälper till med allt från rådgivning och förstudier till projektledning och installation, integration och design.


Cloud first, hybrid-IT eller eget datacenter

Vilken leveransmodell och plattform som är optimal för er verksamhets information vet bara ni, men vi på Telia Cygate kan hjälpa er att strukturera, optimera, välja samt integrera plattformar och leveransmodeller. Vi hjälper er göra det komplexa enkelt och erbjuder privata, publika och hybrida lösningar för molnet.


Rätt information på rätt plats

Var bör, och får, vi lagra vår data idag och imorgon? Informationen är det viktigaste en verksamhet har så en säker lagring, processering och transport av den är viktigt. Både för att följa regelverk och lagar men även för att skydda verksamheten mot otillåten åtkomst av informationen. Telia Cygate har egna tjänster för lagring och backup men jobbar självklart också med de ledande globala molntjänsterna.


Effektivt och skalbart i fokus

Utnyttja de globala molntjänsterna med svårslagen skalbarhet och kapacitet samtidigt som du får hjälp att lösa det komplexa som kommer med integrationer och optimering.


Kunder berättar om sin lösning