Cystore

Videomöten

Dagens företag har idag ett stort behov av optimera sitt resande och få effektivare möten. Det är kostsamt att skicka personal land och rike runt för att delta i möten som kanske bara tar 1 timme i effektiv tid. Genom videomöte får ni tillgång till en mötesform som gör det möjligt att dela ljud och bild och ger deltagarna möjlighet att komma så nära varandra som möjligt utan att fysiskt träffas på plats.

Videomöte som tjänst ger er som kund tillgång till automatiserade samarbetstjänster där ni på ett enkelt sätt kan ansluta er till videomöten oavsett enhet. Både surfplattor, videosystem, datorer med eller utan klient samt smarttelefoner supportas.

Videomöten blir allt vanligare och man har inte bara deltagare från egna företaget utan även externa intressenter. Även om företaget kan kontrollera hur den egna personalen ansluter sig till videomöten så finns det många utanför som man inte kan styra över. Det är då viktigt att man väljer en videolösning som är flexibel för att kunna möta alla behov. Videomöte som tjänst uppfyller alla dessa krav på flexibilitet och stabilitet.

Som kund väljer du en paketering som passar ditt företags behov. I grunden väljer man ett antal abonnemang och ett eller flera virtuella mötesrum.


 

Vad ingår?

Att få igång videokommunikationen är nästan lika enkelt som att köpa en mobiltelefon. När systemet anländer till ert kontor är det uppe och fungerar inom några minuter genom vår automatiserade provisioneringsprocess.

Det önskade numret och namnet på systemet finns redan i molnet och systemet självkonfigurerar sig på några minuter. Samma sak gäller för de datorer/surfplattor som skall ha klienter på sig.


 

Paket

Då olika företag har olika krav så har vi valt att erbjuda tre olika tjänster som kan köpas var för sig alternativt kompletteras med varandra.

 

System
Det vanligaste alternativet för de företag som vill ha en helhetslösning som tjänst där allt ingår till en fast månadskostnad. I tjänsten kan ni som kund välja mellan ett stort antal olika videosystem, allt från 20″ personliga system upp till 3*70″ Telepresence system samt mjukvaruklienter för de personer som behöver kunna arbeta mobilt.

 

Abonnemang
För de företag som vill äga sina videosystem men inte vill investera i central infrastruktur erbjuder nu Cygate sin videomötestjänst i abonnemangsform. Precis som ett mobilabonnemang betalar ni som kund en fast månadskostnad där alla samtal, interna som externa ingår.

 

Virtuellt mötesrum
När behovet av flerpartsmöten finns så möts Ni i ett virtuellt mötesrum där det är möjligt att hålla ett videomöte med flera videodeltagare och där alla kan se och höra varandra, samt dela presentationer. Systemet stödjer de flesta videosystemklienter som finns på marknaden.Om ni behöver delta via telefon så finns det dedikerade inringningsnummer för just er. Det går även bra att delta i mötet via Microsoft Lync samt att ni kan delta i mötet via webbläsare (för närvarande endast Google Chrome) och dela presentationer från båda.