Cystore

Microsoft Teams – mötesplatsen för samarbete

Du har väl upptäckt fördelarna med Teams? Med Teams kan du förenkla samarbetet genom att kunna mötas online, chatta, dela filer och presentationer. Teams fungerar som en samlingspunkt för att förenkla grupp- och samarbete i Office 365.

Kommunikation på olika nivåer

Du bygger enkelt upp hur och vilka du vill samarbeta med, vare sig det är chatt, efter ett specifikt ämne, avdelning eller i olika projekt. Du väljer vem eller vilka som ska ingå, på individ, kund- och/eller projektnivå.

Enkel tillgång till information

Det är enkelt att söka efter information, vare sig det rör sig om ett dokument, en applikation, kalender eller webbsida.

Direktkommunikation

Chatta med alla deltagare i dina team. Teams stödjer textformatering, gif-bilder och emojies och dylikt för att få till upplevelsen som du vill förmedla i dina meddelanden.

Arbeta i projekt

Utöver att kunna kommunicera på ett smidigt sätt är Teams ypperligt för att arbeta i projekt. Teams är en fullt integrerad med Office 365 och synkroniserar med SharePoint, Word, Excel och Outlook. Dokument kan skapas och redigeras från teamets gränssnitt och Outlook-möten kan schemaläggas från alla konversationer.

Anpassa efter dina behov

Teams stöder ett antal integreringar. Det innebär att du kan spåra och samarbeta med befintliga projekt från ett och samma ställe. Användare kan anpassa flikar beroende på vilka de vill ha tillgång till. Teams kan också kopplas till sociala medier-appar så att du kan spåra hashtags eller kunna följa dialoger i sociala medier.

Om Teams

  • Teams fungerar på alla större operativsystem, både för PC och Mac, som skrivbords- och mobilapplikationer. Mobilapparna fungerar för iOS-, Android- och Windows-telefoner.
  • Alla säkerhetsfunktioner inklusive kryptering och MFA (multifaktorautentisering) ingår för att förbättra identitetsskyddet
  • Varje licens fungerar på upp till fem olika enheter.