Cystore

Press

Telia tillsammans med Cygate blir Coops partner för digital infrastruktur till en av Europas största helautomatiserade varuterminaler

1 november, 2021

Coop bygger nu en av Europas största helautomatiserade varuterminaler i Eskilstuna för effektivare och mer hållbara leveransflöden. Telia med dotterbolaget Cygate har fått uppdraget att bygga och förvalta anläggningens trådlösa nät, som ska användas för att koppla upp robotar, maskiner och andra IT-system. Anläggningen kommer även anslutas till Coops centrala datanät, som Telia levererar sedan tidigare.

Stjärnrekrytering till Cygate – med fokus på IT-infrastruktur för den digitala arbetsplatsen

10 juni, 2021

Simon Binder, tidigare säkerhetsarkitekt på Truesec, har tillträtt rollen som Digital Workplace Architect på Cygate, en del av Telias företagsaffär. Simon har lång erfarenhet av IT-infrastruktur, enhetshantering och säkerhet, och kombinerar det med spetskompetens inom användarnära molntjänster för den moderna digitala arbetsplatsen. Han har till exempel fått ta emot utmärkelsen Microsoft MVP vid ett flertal tillfällen. Simon blir därmed ett viktigt tillskott i Cygates satsning på tjänster för hybrid IT.  

1 2 3 9