Cystore

Cygate värdeladdar varumärket – blir ”Telia Cygate”

23 maj, 2022

Det nya varumärket laddas med det bästa från Telia och Cygate – kombinerar nätledarskap, kvalité och pålitlighet med spjutspets inom IT, med fokus på lokala nät, säkerhet och hybrid-IT.

Under året har Telia-varumärket uppdaterats, och nu görs det även för Cygate-varumärket. Förutom färg och form så förändras namnet från ”Cygate” till ”Telia Cygate”. Det nya varumärket tas i bruk från och med 20 maj och kommer att successivt rullas ut under året.

– Med vårt nya namn ”Telia Cygate” så förtydligar vi kopplingen ytterligare mellan varumärkena och därmed vår förmåga att leverera helhetslösningar för kommunikation och IT, säger Fredrik Sidmar, VD på Telia Cygate

– Dessutom stärker vi vår position på arbetsmarknaden som ”the home of experts” för specialistkompetenser inom lokala nät, säkerhet och hybrid-IT/moln. Det är viktigt. Vi gör nu en rekryteringsoffensiv där vi under året söker ett hundratal medarbetare inom dessa områden, framförallt till vår konsultverksamhet. Att vi lyfter fram Telia-varumärket är också viktigt då det visar att vi är en arbetsgivare som erbjuder många karriärvägar, inom Telia Cygate och i resten av koncernen, säger Fredrik Sidmar, VD på Telia Cygate.

Det första större uttaget för det nya varumärket blir evenemanget Connected Business, som Telia och Telia Cygate arrangerar den 2 juni – läs mer här.