Cygate satsar i Sundsvall - Cygate
Cystore

Cygate satsar i Sundsvall

11 november, 2016

Systemintegratören Cygate, en del av Telia Company, fortsätter satsningen i Sundsvall för att öka sina marknadsandelar och bättre kunna hjälpa sina kunder. De senaste två åren har två säljare och två konsulter anställts. Idag är det totalt ett tiotal personer på kontoret i Sundsvall. Cygate satsar på kompetens, utveckling och tillväxt. Rekryteringen fortsätter, nu med …

Systemintegratören Cygate, en del av Telia Company, fortsätter satsningen i Sundsvall för att öka sina marknadsandelar och bättre kunna hjälpa sina kunder. De senaste två åren har två säljare och två konsulter anställts. Idag är det totalt ett tiotal personer på kontoret i Sundsvall. Cygate satsar på kompetens, utveckling och tillväxt. Rekryteringen fortsätter, nu med en kontorsansvarig, Daniel Stegeby, som även kommer att ta sig an uppdrag som projektledare.

– Vi har ett väldigt starkt erbjudande. Cygate som bolag har funnits på marknaden sedan 1978 och våra konsulter runt om i landet är mycket duktiga. Vi har en egen NOC där vi erbjuder våra kunder övervakning och tillgänglighet 24/7. Nu har vi dessutom utökat vårt samarbete med Telia där vi har tillgång till hela deras produktportfölj och kunskap. Tillsammans blir vi unika på marknaden gällande kommunikation och säkerhet på ICT-området med våra 6 datacenter inom Sverige och Telias Datanet, säger Daniel Stegeby.

Rekryteringen fortsätter
Daniel kommer senast från Atea där han hade rollen som konsultchef, och nu är han på jakt efter fler kollegor i Sundsvall.
– Ja, vi växer starkt och ser att våra kunder vill nyttja fler av våra erbjudanden. Idag löser vi en del av den stora efterfrågan med resurser från andra kontor, vi vill kunna hantera mer av detta lokalt. Därför kommer vi att behöva flera nya kollegor och i första hand letar vi nu efter fler konsulter inom nätverk, säkerhet, klient och server/lagring, säger Daniel vidare.

Cygate kammar hem utmärkelse efter utmärkelse
Cygate har fått en hel rad utmärkelser under den senaste tiden. Cygate blev exempelvis årets nätverkspartner i norra Europa för Cisco och är även CMSP: Cisco Powered-certifierad molnpartner. Cygates säkerhetskonsulter toppcertifieras där Cygate Umeå har norra Europas första Security Master inom IT-säkerhet. Ipeer Hosted VMware har vunnit i årets test i Techworlds pris som bästa molndriftslösning. Enligt Radars undersökning 2015 är Cygate ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige och Cygate är dessutom utsedd till årets blogg inom IT och Telekom 2015 och Årets innovatör inom Employer Branding.

För mer information, vänligen kontakta Daniel Stegeby, kontorsansvarig & senior projektledare på Cygate, 072 509 89 01, daniel.stegeby@cygate.se.