Cystore

Cygate blir CMSP: Cisco Powered-certifierad molnpartner

23 december, 2015

Cygate erhåller Ciscos avancerade certifiering CMSP - Cisco Cloud and Managed Services Partner, för sina tjänster inom molndrift samt videomöten. Cygates plattformar blir som validerade Cisco Cloud Powered-tjänster även tillgängliga via Ciscos säljkår.

System- och molnintegratören Cygate erhåller Ciscos avancerade certifiering CMSP – Cisco Cloud and Managed Services Partner, för sina tjänster inom molndrift samt videomöten. Cygate blir därmed en av få som kan certifiera flera tjänster med kvalitetsstämpeln Cisco Powered. Certifieringen är resultatet av en utförlig valideringsprocess av såväl teknik som tjänster, processer och rutiner hos Cygate för de tjänster som bygger på Ciscos nät-, och serverarkitektur.

– Få ting är så viktiga inom försäljningen av IT som tjänst som kvalitet och tillförlitlighet. Vi är därför glada över att efter ett gediget arbete få bli Cisco Powered-certifierad partner, säger Niclas Alvebratt, chef för Cygate Cloud.

De plattformar som fått certifieringen inom ramen för CMSP-programmet och därmed stämpeln Cisco Powered är Cygates Hosted VMware som tidigare utsetts till den bästa servern i molnet av Techworld, samt andra privata molndriftsalternativ och Cygates plattform för videomöte som tjänst.

– Cygate har excellerat i omfattningen av deras satsning på Cisco Powered, och även i de utmärkta resultat de fått hela utvärderingen igenom. Vi är glada att de och vi nu kan erbjuda deras molnplattformar med denna kvalitetsgaranti, säger Frida Rössel, Cloud Sales Specialist på Cisco Sverige.

Cisco Powered-certifieringen är ett led i Cygates omfattande satsning på att ihop med sin nät-, säkerhets- och molndriftskompetens erbjuda lokalproducerade IT-tjänster som möter alla behov av säkerhet, snabbhet och kundspecifika önskemål, såväl med outsourcade som hybridmoln.

 

För mer information:
Niclas Alvebratt, chef, Cygate Cloud, 0725-098 354, niclas.alvebratt@cygate.se
Erik Arnberg, presskontakt, Cygate, 0725-098 340, erik.arnberg@cygate.se
Frida Rössel, Cloud Sales Specialist, Cisco Sverige, 0761-005 577, frossel@cisco.com
Cisco Cloud and Managed Services Partner Program, länk.