CYGATE ÄR CITRIX NYA PLATINUMPARTNER - Cygate
Cystore

CYGATE ÄR CITRIX NYA PLATINUMPARTNER

10 februari, 2020

Cygate har utsetts till platinumpartner till Citrix i Sverige. Det är den högsta nivån i Citrix partnerprogram.

Cygate har fått förtroende som Platinumpartner till Citrix i Sverige. Partnerskapet bygger förutom på affärsvolym också på specialiseringar och påvisar ett kvitto på djup Citrix-kompetens och kundvalideringar. I samband med partnerskapet har även en genomlysning av Citrix gjorts utifrån Telias högt ställda krav på bland annat miljö, hållbarhet och uppförandekod.

Platinumpartner säkerställer kvalitet

– Kraven på en Platinumpartner är höga. Det krävs en betydande omsättning på Citrix-området och att partnern har ett stort antal certifierade Citrixkonsulter. Den kund som gör affärer med en Platinumpartner, som också är specialist, vet därför att den gör affärer med ett företag som har djup expertis. Jag är glad över att få välkomna Cygate till vår platinumnivå, säger Jörgen Frick partneransvarig på Citrix.

Per Widell, Teamleader för Citrixaffären på Cygate, ser Platinumpartnerskapet som ett naturligt steg i linje med Cygates satsningar på den digitala arbetsplatsen.

– Med hjälp av Citrix lösningar kan vi erbjuda våra kunder i hela landet en säker Digital Arbetsplats med optimal nätverksprestanda anpassad för hybrida IT miljöer. Användarna erbjuds en enhetsoberoende och intelligent arbetsmiljö med fokus på produktivitet.

– Citrix lösningar används också allt mer i våra drifttjänster, och mappar väl mot vår portfölj och vår expertis. Särskilt inom nätverk ser vi att det händer mycket just nu, och där ser vi Citrix som en strategiskt viktig partner med sina kopplingar till Microsoft Azure och Office 365, säger Per Widell.

Om Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) är marknadsledande inom virtualisering, nätverk och molnlösningar. Citrix möjliggör nya, säkra arbetssätt med hjälp av virtualiserad och mobil teknik, som kan användas när som helst, på vilken typ av enhet och nätverk som helst. I över 25 år har Citrix levererat innovativa lösningar för ökad produktivitet och mobilitet. Produkterna används av fler än 330 000 organisationer och över 100 miljoner användare världen över. Omsättningen år 2018 var 2,54 miljarder dollar.