Ledning - Cygate
Cystore

Fredrik Sidmar

CEO

Fredrik Sidmar tillträdde som VD på Cygate i oktober 2017. Fredrik har lång erfarenhet från IT-branschen och kommer närmast från IT-konsultbolaget Acando.

Gregory Singh

Executive Business Advisor

Systemvetare från Stockholms Universitet som direkt efter studierna började sin karriär på Ericsson. Kom  till Cygate 1998 som marknadsdirektör. Efter att ha varit VD i såväl den svenska som den danska verksamheten blev det ett mellanspel som bla Global Services chef på Enea innan han 2010 återvände till Cygate Group som EVP. Idag ansvarar han för region Öst. Bland många fritidsintressen så står jakt, enduro och golf högst på listan.

Kåre Nordström

Sales Director

Kåre Nordström började sin roll som säljdirektör 2016, det innebär att Kåre har ett nationellt ansvar för försäljningen på Cygate. Kåre kom till Cygate 2014 som chef för Region Norr och kom närmast från positionen som vice VD och marknadschef på SSG. Kåre har lång erfarenhet från IT- och telekombranschen, bland annat från Dotcom och Telenor. Nu drivs han av utmaningen att positionera Cygate som nummer ett i Sverige och att bidra till att skapa en attraktiv arbetsplats med tydlig profil där kompetensutveckling är centralt både för medarbetaren och för vårt erbjudande.

Mikael Ryberg

Head of Consulting South

Utbildad byggnadsingenjör med ekonomistudier vid Lunds Universitet. Började sin bana på Skanska 1989 där han jobbade i 17 år, senast som chef för Skanska IT Solutions i Malmö och Göteborg. Mikael började på Cygate 2006 och är idag Regionchef för affärsområdet Syd och ytterst ansvarig för vår affär i södra Sverige. Fritiden spenderas med familjen när Mikael inte tränar, tar en bastu på Pålsjöbaden vid Öresund eller påtar i trädgården som enligt resten av familjen är hans främsta intresse.

Gustav Sande

Operations Director

Gustav är ansvarig för leverans, konsult, drift och service & support inom UC på Cygate.  Med lång erfarenhet, bland annat som Affärsområdeschef på TDC för Cisco UC och Networking leveransen, har han tagit sig an utmaningen att få ihop en gemensam telefonileverans för Telia och Cygate. Utanför arbetet spenderar Gustav sin tid med familjen, vänner och på massor olika fotbollsplaner och ishallar.

Eva-Lotta Jonsvik

Marketing Director

Eva-Lotta har jobbat med kommunikation i IT-branschen sedan 1998. Hon har studerat marknadsekonomi på Marknadsinstitutet (numera FEI), PR på Berghs och har genomfört ett flertal ledarskapsutbildningar. 2015 började Eva-Lotta som Marketing Director på Cygate och jobbar även som kursledare i kommunikation på Företagsuniversitetet. När Eva-Lotta är ledig är det familj, vänner, resor, böcker och måleri som gäller.