Åsa Landén Ericsson

Åsa Landén Ericsson är VD (interim) på Cygate sedan mars 2017. Åsa är civilingenjör från Chalmers och kommer närmast från en roll som VD på Enfo Data & Analytics. Hon har över 25 års erfarenhet av IT- och telekombranschen i ledande roller på bolag som Enea, Allgon och Catella. Åsa har även lång erfarenhet av styrelseuppdrag där Enea, Rejlers och Grant Thornton Sweden är några exempel.

På fritiden umgås Åsa med sin familj och när tillfälle ges tar hon sig gärna an en bok på franska.

Gregory Singh

Systemvetare från Stockholms Universitet som direkt efter studierna började sin karriär på Ericsson. Kom  till Cygate 1998 som marknadsdirektör. Efter att ha varit VD i såväl den svenska som den danska verksamheten blev det ett mellanspel som bla Global Services chef på Enea innan han 2010 återvände till Cygate Group som EVP. Idag ansvarar han för region Öst. Bland många fritidsintressen så står jakt, enduro och golf högst på listan.

Samuel Stenberg

Samuel är civilekonom och statsvetare från Göteborgs Universitet. Han har en bakgrund som ekonomi- och redovisningsansvarig inom IT, telekom och säkerhetsbranschen och har även under ett par års tid varit VD för säkerhetsföretaget Niscayahs verksamhet i Hong Kong och Kina. Fritiden ägnas i huvudsak åt familj och vänner.

Kåre Nordström

Kåre Nordström började sin roll som säljdirektör 2016, det innebär att Kåre har ett nationellt ansvar för försäljningen på Cygate. Kåre kom till Cygate 2014 som chef för Region Norr och kom närmast från positionen som vice VD och marknadschef på SSG. Kåre har lång erfarenhet från IT- och telekombranschen, bland annat från Dotcom och Telenor. Nu drivs han av utmaningen att positionera Cygate som nummer ett i Sverige och att bidra till att skapa en attraktiv arbetsplats med tydlig profil där kompetensutveckling är centralt både för medarbetaren och för vårt erbjudande.

Mikael Ryberg

Utbildad byggnadsingenjör med ekonomistudier vid Lunds Universitet. Började sin bana på Skanska 1989 där han jobbade i 17 år, senast som chef för Skanska IT Solutions i Malmö och Göteborg. Mikael började på Cygate 2006 och är idag Regionchef för affärsområdet Syd och ytterst ansvarig för vår affär i södra Sverige. Fritiden spenderas med familjen när Mikael inte tränar, tar en bastu på Pålsjöbaden vid Öresund eller påtar i trädgården som enligt resten av familjen är hans främsta intresse.

Gustav Sande

Gustav är ansvarig för leverans, konsult, drift och service & support inom UC på Cygate.  Med lång erfarenhet, bland annat som Affärsområdeschef på TDC för Cisco UC och Networking leveransen, har han tagit sig an utmaningen att få ihop en gemensam telefonileverans för Telia och Cygate. Utanför arbetet spenderar Gustav sin tid med familjen, vänner och på massor olika fotbollsplaner och ishallar.

Eva-Lotta Jonsvik

Eva-Lotta har jobbat med kommunikation i IT-branschen sedan 1998. Hon har studerat marknadsekonomi på Marknadsinstitutet (numera FEI), PR på Berghs och har genomfört ett flertal ledarskapsutbildningar. 2015 började Eva-Lotta som Marketing Director på Cygate och jobbar även som kursledare i kommunikation på Företagsuniversitetet. När Eva-Lotta är ledig är det familj, vänner, resor, böcker och måleri som gäller.

Lars Kylhstedt

Marknadsekonom som tidigare arbetat med bokning av artister och inläggning av surströmming. Har studerat på IHM Business School och KTH Executive School. I dag är Lars Business Area Director på Cygate.  På fritiden gillar Lars att resa, laga mat, umgås med vänner och familj.

Fredrik Strandlund

Fredrik har arbetat med IT och telekom i över 20 år inom försäljning, produktledning och utveckling. Under sex år har han även innehaft ett flertal CIO-roller i olika företag och branscher, närmast på Spendrups med uppdrag att digitalisera produktion och logistik, e-handel och kundupplevelse. Fredrik har även fungerat som rådgivare inom IT och telekombranschen. På fritiden hittar du honom på cykeln, i skogen eller som spinninginstruktör.

Petter Dolk

Petter kom till Cygate 2016 där han tillsammans med ett dedikerat team leder HR arbetet. Innan dess jobbade han med HR i Telias affärsenhet Enterprise. Han är personalvetare från Uppsala Universitet och har flerårig erfarenhet av tjänste- och transportbranschen, från bland annat SAS.
Fritiden spenderas antingen i torpet i Sörmland tillsammans med sambo och hunden Viggo eller i en solstol på en klassisk charter.