Cystore

MED PASSION FÖR IT

Telia Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Telia Cygate skapar en IT-miljö som förverkligar din verksamhets drömmar och mål.

Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Våra 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

Vi arbetar nära dig och skapar lösningar åt allt från banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Systemintegratör och molnleverantör med de högsta certifieringarna

Vi har djup teknisk kunskap inom säker IT-infrastruktur. Vi skapar skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar genom att förädla hård- och mjukvara tillsammans med marknadens ledande leverantörer.

Vi är certifierade på allra högsta nivå och rekommenderar alltid den lösning som gagnar dig och er verksamhet bäst.

Telia Cygate startade 1978 när behovet av datoriserade lösningar som konkurrenskraft var mycket begränsat, men intresset för tekniken hos oss på Telia Cygate har redan från starten varit stor.

Sedan 2006 är vi helägda av Telia. Det ger en ypperlig kombination av erfarenhet, styrka och flexibilitet på Sveriges största nät.

År 2019 är allt IT. Digital konkurrenskraft är avgörande! Hastighet + kapacitet + säkerhet är betydande för alla verksamheter.


Varför ska du anlita oss?

Tillsammans med Nordens största teleoperatör och världens ledande IT-leverantörer erbjuder vi säkra kommunikationslösningar.

Vi finns nära dig

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Bland företag ökar efterfrågan på att samarbeta med någon som alltid är tillgänglig och tar ett helhetsansvar. Dessutom ökar behovet av en juridiskt korrekt och säker lokal hantering av affärsdata för molntjänster.

Din guide

Vår långa erfarenhet av komplexa IT-lösningar på några av landets största,  mest utspridda eller hemligaste företag, organisationer eller myndigheter – kombinerat med de högsta certifieringarna hos våra konsulter och partners gör oss till en trovärdig guide till din verksamhet. En guide som utifrån rätt lösning levererar affärsnytta på riktigt.

Tillsammans med Telia

Vi är en svensk IT-leverantör som ingår i Telia-koncernen. Detta innebär att våra tjänster och molntjänster levereras på Telia Datanet. Det bästa nätverket  + de bästa konsulterna och molntjänster från samma leverantör är en unik kombination som du bara får hos oss. Det ger kvalitet hela vägen.

Miljöcertifierad enligt ISO14001

Tillsammans med Telia är vi det första och hittills enda ICT-bolaget på den svenska marknaden som är miljöcertifierat enligt ISO14001. Våra datacenter är bland de mest energieffektiva i världen och vår verksamhet drivs enbart på förnybar energi.


Ledningsgruppen på Telia Cygate

Ledningsgruppen på Telia Cygate kommer från varierande bakgrunder och har specialistkompetens inom sitt område samt lång erfarenhet från branschen. Läs mer om dem här.


Våra partners

Att vara oberoende är en ledstjärna för oss. Du som kund ska vara förvissad om att vi alltid väljer den lösning som är bäst för er oberoende av leverantör. Detta förtroende är en grundsten i vår verksamhet som systemintegratör. Se alla våra partners och leverantörer.