Om oss - Cygate

MED PASSION FÖR IT

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Våra 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

Vi arbetar nära våra kunder och skapar lösningar åt bland annat banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Systemintegratör och molnleverantör med de högsta certifieringarna

Vi har djup teknisk kunskap inom säker IT-infrastruktur och skapar skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar genom att förädla hård- och mjukvara från marknadens ledande leverantörer.

Vi är certifierade på allra högsta nivå och är inte låsta till någon leverantör, utan rekommenderar alltid den lösning som gagnar kunden bäst.

Cygate startade 1978 när behovet av datoriserade lösningar som konkurrenskraft var mycket begränsat men intresset för tekniken hos Cygate har redan från starten varit stor.

Sedan 2006 är vi helägda av Telia: erfarenhet, styrka och flexibilitet på Sveriges största nät.

År 2018 är allt IT: digital konkurrenskraft är avgörande! Hastighet + kapacitet + säkerhet avgör våra kunders verksamhet. Utan IT – Ingen affär!


Varför ska du anlita oss?

Tillsammans med Nordens största teleoperatör och världens ledande IT-leverantörer erbjuder vi säkra kommunikationslösningar med den främsta teknologin.

Vi finns nära dig

Cygate har kontor men framförallt kompetens på över 20 orter i hela Sverige, att finnas nära våra kunder och förstå deras affär är viktigt för oss och för våra kunder.

Bland företag ökar efterfrågan på någon som alltid är tillgänglig, tar helhetsansvar och ger ett svar på svenska. Framför allt ökar behovet av en juridiskt korrekt och säker lokal hantering av affärsdata för molntjänster.

Din rådgivare

Vår långa erfarenhet av komplexa IT-lösningar på några av landets största,  mest utspridda eller hemligaste företag, organisationer eller myndigheter – kombinerat med de högsta certifieringarna hos våra partners gör oss till en trovärdig rådgivare till din verksamhet. En rådgivare som utifrån rätt lösning levererar affärsnytta på riktigt.

Tillsammans med Telia

Vi är en svensk IT-leverantör som ingår i Telia-koncernen. Detta innebär att våra tjänster och molntjänster levereras på Telia Datanet. Det bästa nätverket  + de bästa konsulterna och molntjänster från samma leverantör är en unik kombination som du bara får hos oss.


Ledningsgruppen på Cygate

Ledningsgruppen på Cygate kommer från varierande bakgrunder och har specialistkompetens inom sitt område samt lång erfarenhet från branschen. Läs mer om dem här.

 


strat-partnersVåra partners

Att vara oberoende är en ledstjärna för oss, våra kunder ska vara förvissade om att vi alltid väljer den lösning som är bäst för dem oberoende av leverantör. Detta förtroende är en grundsten i vår verksamhet som systemintegratör. Se alla våra partners och leverantörer.