Molnworkshop - Cygate
Cystore

Molnworkshop

Vi erbjuder en workshop kring moln där du får träffa experter från Cygate för att bolla tankar och idéer för att tillsammans hitta fram till en hållbar molnstrategi.

Målet är att tillsammans:

  • Skapa en gemensam bild av nuläget.
  • Få en insikt om molnlösningar och best practice.
  • Förutsättningslöst lyfta fram och värdera olika molnlösningar.
  • Hitta vägar framåt som ger maximal flexibilitet.
  • Mejsla ut lösningar som kan följa verksamhetens krav på förändringar med ökad tillgänglighet och minimalt med administration och – om möjligt – automation.

PDF_TS_Icon_32pxLadda ner PDF med mer information om workshopen.

 

Vad blir resultatet av en workshop?

Vår ambition är att tillföra tekniska och affärsmässiga insikter. Våra tekniker och arkitekter har lång erfarenhet från moln i olika typer av företag och organisationer. De är också uppdaterade med kunskap om nya lösningar. Allt det här tar vi med oss in till workshopen och delar med oss till dig som kund. Allt dokumenteras givetvis.

Varför med Cygate?

Cygate är en oberoende molnspecialist, som systemintegratör och molnintegratör har vi stor frihet i vilka partners och leverantörer vi jobbar med. Vilket krävs när du ska hitta en molnstrategi för just din verksamhet.

Vi har lång erfarenhet av systemintegration och vet vilka fällor och utmaningar som finns vi införandet av en molnstrategi, tekniska som juridiska eller ekonomiska.

Ta kontakt!

Är du intresserad av en molnworkshop? Var god fyll i formuläret till höger så återkommer vi till dig.