Cygates traineeprogram startar hösten 2019
Cystore

Cygate IT-Akademi - ett 2-årigt traineeprogram

Lär dig vara - Alltid där!

Utvecklas genom ett kundnära traineeprogram

Genom Cygate IT-Akademi, ett 2-årigt traineeprogram, kommer du att utvecklas både som person och professionellt till konsult, projektledare eller säljare och inom en snar framtid kan bidra med nytta till våra kunder.

Cygate drivs av passionen för IT och att hjälpa våra kunder med helhetslösningar inom IT- och telekom. För att kunna fortsätta att hänga med i den snabba utvecklingen i vår omvärld och i våra kunders vardag, deras behov och utmaningar behöver vi ständigt rekrytera nyfikna och lyhörda medarbetare som delar vårt stora intresse för IT.

Vi vänder oss till dig som nyligen tagit examen från en teknisk högskoleutbildning eller har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen.
Ta chansen att få arbeta med duktiga och engagerade kollegor med varierande uppgifter och upplevelser som får dig att växa varje dag!

2 år med utbildning och utveckling

Du kommer att utföra uppgifter med olika kundperspektiv, bygga nätverk inom Cygate och få en bred förståelse för vår verksamhet. Du kommer att agera som konsult i skarpa kundprojekt, arbeta med våra kunder inom drift samt förvaltning och initiera nya affärsmöjligheter. Dessutom kommer du att ha en aktiv roll i att ta fram värdefulla och avancerade IT-lösningar som förenklar och effektiviserar för våra kunder i sin verksamhet.

En viktig del är att ge dig rätt stöd för din personliga och professionella utveckling. Vi skapar de förutsättningar som behövs för att du ska lära dig avancerad teknik, komplexa lösningar och vara en del i att utveckla framtidens IT. Du kommer att ha en mentor som stöttar dig under hela programmet. Vi tror på frihet under ansvar, att du arbetar självständigt och skapar ditt sätt att lösa de utmaningar som dyker upp.

Cygate IT-akademi - ett 2-årigt traineeprogram

Mer om traineeprogrammet

Cygate IT-Akademi, ett 2-årigt traineeprogram, startar i augusti 2019. Under det första halvåret är du placerad i en kreativ miljö på vårt kontor ovanpå Mall of Scandinavia i Solna i Stockholm där vi sitter tillsammans med Telia. Du fortsätter programmet på något av våra kontor i Solna, Malmö, Göteborg eller Jönköping. Vi finns på 20 orter i Sverige och är ca 650 medarbetare.

Under sista halvåret väljer du om du vill fortsätta arbeta som konsult i något av våra affärsområden, som projektledare i våra kundprojekt, inom drift och förvaltning eller med affärsutveckling och försäljning.

Nyfiken?

Låter programmet lockande? Nästa tillfälle att söka till Cygate IT Akademi kommer att vara i januari 2020 inför start av programmet under hösten 2020. Och här kan du anmäla ditt intresse redan idag.

Har du frågor om Cygate IT-Akademi kontakta Sofie Lundborg via mejl. Har du frågor om rekrytering kontakta HR, Fahbina Hussain.

Vad gör Cygate?

Sedan drygt 40 år är vi fortfarande övertygade om att långsiktighet, trivsel på jobbet och passion för IT är rätt, därav vårt löfte till våra kunder och varandra att vara – Alltid där.

Vår vision tillsammans med Telia

Cygate är en del av Telia Company och delar visionen Bringing the world closer. Det betyder att allt vi jobbar för ska leda till att människor och företag kommer närmare varandra. Våra kunder ska få tillgång till rätt information i rätt tid med rätt kapacitet på rätt plats.