Cystore

Mer än ett jobb

Vi på Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

På Cygate får du chansen att vara ditt bästa jag och hela tiden utvecklas. Du får jobba med kollegor som är bland de bästa i Sverige på sina respektive områden. Vi är hjälpsamma och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en styrka. Välkommen till Cygate, Home of Experts!

Lediga tjänster

Spontanansökan

Se filmerna där våra medarbetare berättar om hur det är att jobba på Cygate.


Patrik Hedlund, Cygate i Borlänge

 


Erik Jansson, Cygate i Göteborg

 

Att jobba på Cygate

Cygate vilar på den tunga kompetens som varje medarbetare står för inom varje område. Det som gör hela skillnaden är det personliga engagemang som Cygates medarbetare bidrar med. Drivkraften kommer ur teknikintresset, serviceandan och öppenheten för nya möjligheter. Det har skapat en kultur där vi alla känner att vi bidrar och gör skillnad. Vi tar eget ansvar för att skapa och utvecklas på Cygate. Läs mer om hur det är att jobba på Cygate.