Cygate söker fler passionerade medarbetare

Mer än ett jobb

Bygg din karriär tillsammans med oss, ett företag som drivs av framtiden och teknikutvecklingen. Vi möjliggör genom våra tjänster effektiv kommunikation mellan människor och företag varje dag.

För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Därför gör vi vårt yttersta för att se till att dina behov, drivkrafter samt värderingar och mål kan förenas med våra företagsmål. Vi vet vikten av att tänka långsiktigt och investera i den största och mest betydelsefulla tillgången vår verksamhet har – våra medarbetare.

Lediga tjänster


 


Att jobba på Cygate

Cygate vilar på den tunga kompetens som vår personal står för inom varje område. Det som gör hela skillnaden är den drivkraft som finns i det personliga engagemang som Cygates medarbetare bidrar med. Drivkraften kommer ur teknikintresset, serviceandan och öppenheten för nya möjligheter. Det har skapat en kultur där vi alla känner att vi bidrar och gör skillnad. Vi förväntas ta eget ansvar för att skapa och utvecklas på Cygate. Läs mer om hur det är att jobba på Cygate.


JennyochFredrik

Vi som jobbar här

Att prata med våra medarbetare är det bästa sättet att få reda på hur det verkligen är att jobba på Cygate, de beskriver bäst med sina egna ord hur de upplever arbetet och balansen med fritid. Vilka utmaningar de har och hur de känner sig som en del av Cygates vision. Träffa några av våra medarbetare.