Cystore

- Hur mycket älskar du mig?
- Jättemycket, flera Petabyte!

Prata om IT med oss istället

Står din verksamhet inför en förändring som kräver mer eller kanske mindre datakapacitet? Vill du lägga fler tjänster i molnet utan att göra avkall på säkerheten? Är du, precis som vi, helt övertygad om att IT är möjliggöraren för din verksamhets framtid och framgång? Oavsett vad så pratar vi gärna med dig om IT.

Läs mer om hur våra experter tänker, hur andra har gjort eller kontakta oss direkt så ser vi till att träffas.


STOPPA NOLLDAGARSATTACKER SOM RANSOMWARE MED LIST OCH SNABBARE STEG ÄN ANGRIPARNA

Nästan varje vecka kan vi ta del av stora och omfattande IT-säkerhetsattacker eller dataintrång. Mer än hälften av svenska små och medelstora företag utsattes också förra året för ransomware- eller filkrypteringsattacker. Idag krävs nya grepp för att skydda sig mot dagens och framtidens angripare, genom att förstå hur cyberbrottslingar jobbar och genom att ligga steget före med hjälp av moderna skydd.

Stoppa nolldagarsattacker

 

MÅNGA FÖRDELAR FÖR OFFENTLIG SEKTOR MED NYA RAMAVTALET

Kammarkollegiets beslut om att slå ihop tidigare ramavtal kommer på flera sätt att göra livet lättare för IT-ansvariga inom den offentliga sektorn. Främst handlar det om att kunna fokusera på det som är viktigt för verksamheten tack vare att det nu blir en IT-partner som står för helheten.

Läs vår intervju med Göran Cottin, chef för BID management på Cygate för att få en bättre bild av fördelarna med det nya avtalet.

Läs resten av intervjun här

 

 

Tillsammans med


Hyperkonvergerade datacenter Cygate

Så fixar du datacenter-driften på en kvart

Sammanför alla enheter för att förenkla driften av ditt datacenter, nätverk och infrastruktur. Slipp rutinärenden och ägna dig i stället åt innovationer. Dessutom skapar du helt nya arbetsflöden i organisationen som får medarbetarna att växa. Lösningen heter hyperkonvergens.

Fixa driften


Hur kan en molnstrateg hjälpa mig?

Informationspolicy, sårbarhetsanalys, molnstrategi– IT har blivit allt viktigare för företagets affär utan att man knappt hunnit tänka på det. Detta leder till nya krav på dig som it-ansvarig.

Träffa en molnstrateg


Cygate som molnkonnektor

Med lång erfarenhet av systemintegration av IT-miljöer och molntjänster vet vi att det finns många frågetecken, utmaningar och orosmoment med molnet, det egna datacentret och säkerheten. Därför har vi tagit fram konceptet Cygate Molnkonnektor™ som innehåller tekniklösningar och strategier.

Läs mer om vår roll som molnkonnektor


Automatisera-infrastrukturen-HPE_oneview

Automatisera och få koll på infrastrukturen

Drömmer du om att automatisera tråkiga rutinärenden? Att ha en virtuell karta över alla kopplingar så att du kan felsöka superenkelt? Vill du få en total överblick över infrastrukturen, och dessutom ha flera beprövade konfigureringsmallar för att snabbt få fart på alla delar när datacenterlösningen byggs upp?

Det är möjligt!

Börja automatisera

 

BÖRJA MED EN MOLNANALYS

Att införa molntjänster i en verksamhet och få koll på de tjänster som redan florerar inom organisationen kan vara första steget till en strategi för moln och datacenter.

Cygates molnanalys

 

 

Kunder berättar:

Södra skogsägarna siktar högt med ny HYBRIDlösning

Skapa ”Skogsbranschens bästa IT-lösning”! Det var uppmaningen Torbjörn Svärd, CIO för Södra Skogsägarna fick av koncernledningen med vd Lars Idermark i spetsen. Torbjörn vände sig till Cygate för att möta den utmaningen – och det var inte bara pengarna som bestämde.

Läs om resan till molnet