Installerad bas Mitel - Cygate

Ta kontroll över er installerade bas av Mitel-produkter

Tillsammans med Mitel fokuserar Cygate på att utveckla och framtidssäkra befintliga kunders lösningar. Utifrån användarnas önskemål om lättanvända och effektiva UC-lösningar ser vi till att ni får ut det mesta av existerande miljö. Vi säkerställer tillgängligheten för era användare, hjälper er med ny design och säkrar tillgången till support för hela er UC-miljö. Med Cygate …

Tillsammans med Mitel fokuserar Cygate på att utveckla och framtidssäkra befintliga kunders lösningar. Utifrån användarnas önskemål om lättanvända och effektiva UC-lösningar ser vi till att ni får ut det mesta av existerande miljö.

Vi säkerställer tillgängligheten för era användare, hjälper er med ny design och säkrar tillgången till support för hela er UC-miljö.

Med Cygate som partner får du proaktiv hjälp med skalbara och kostnadseffektiva lösningar oavsett moln, hybrid eller kundplacerad drift.

Låt oss presentera den senaste tekniken inom, kontaktcenter, collaboration och mobilt arbetssätt.

Cygate utsedd till Mitel Platinum Partner 2017

Genom utnämningen som Mitel Platinum Partner garanteras Cygates kunder att få marknadens längsta erfarenhet och bästa kompetens till högsta kvalitet framförallt inom kommunikationslösningar, mobilitet, collaboration och contact center. Läs mer här.


Vill du ta ett första steg mot full kontroll? Kontakta Magnus eller din Cygate-kontakt

Magnus Eriksson
Tel: 010-8787760
magnus.eriksson@cygate.se

Cygate AB
Tel: 010-8787000