Molnkonnektor - Cygate

Cygate Molnkonnektor™

molnkonnektorn-transp2Med lång erfarenhet av systemintegration av IT-miljöer och molntjänster vet vi att det finns många frågetecken, utmaningar och orosmoment inför en molnstrategi. Därför har vi tagit fram konceptet Cygate Molnkonnektor™ som innehåller tekniklösningar och strategier.

Molnkonnektorn innehåller

  • Tekniklösningar för privata, publika och hybrida moln
  • Strategier för hur man projekterar, integrerar, administrerar och utvecklar resan från egenproducerad IT till IT-som-tjänst.

Utmaningar med molnet och molntjänster

Viktigast för Cygate är att våra kunder kör och använder IT så optimalt det bara går. Vi tror att IT-som-tjänst kommer att spela en allt viktigare roll för många att just kunna köra och leverera IT så optimalt som möjligt till verksamheten. Men vi vet också att många ser molnen och IT-som-tjänst som ett hot och inte bara en möjlighet.

Molnworkshop

För att undersöka och ta fram en molnstrategi lite mer på djupet så är en molnworkshop ett utmärkt första steg för att ta fram dina unika förutsättningar när du ska välja säkra IT -tjänster oavsett om det gäller nätverk, säkerhet, molndrift, Unified Communications eller applikationer. Läs mer om vår molnworkshop.