Molnlagring från Storegate

Via Storegate levererar Cygate säkra molnlagringslösningar där alla data lagras i Sverige med svensk support.

Storegate Backup

Med Backup Server säkrar du effektivt och exakt upp det du behöver på företagets server. Tjänsten har många funktioner med stora möjligheter till inställningar och anpassningar.

Med bland annat obegränsad versionshistorik, full image copy, backup av externa cloudtjänster (Amazon S3, Box, Google Drive, Microsoft Azure med flera) samt många andra unika funktioner ger Backup Server ett totalt skydd för navet i ditt IT-system. Säkrad data är tillgänglig via webbgränssnittet i ett Zip-arkiv, så du når enkelt dessa när du behöver.

Storegate Team

Samarbeta internt och externt med full kontroll.

Med Storegate Team får ni en administratör och en faktura för era konton. Alla i Teamet får en egen lagringsyta, med eget login, och en gemensam lagringsyta där alla i Teamet kan komma åt filerna. I Team ingår både automatisk backup på företagets datorer och en synktjänst som synkar era filer mellan olika datorer via en gemensam synkmapp. Alla lagrade filer går att komma åt från både webben eller mobilen. Ni kan enkelt dela presentationer och andra dokument med kunder och samarbetspartners med mera. I tabellen nedan kan ni läsa mer om alla de tjänster och funktioner som ingår.

Storegate Plus

I Storegate Plus har vi inkluderat alla de tjänster som krävs för att du ska kunna arbeta tryggare med dina filer i molnet.

Du får både automatisk backup på din dator och en synktjänst som synkar dina filer mellan olika datorer. Du kan komma åt alla lagrade filer från webben eller mobilen. Du kan enkelt dela presentationer och andra dokument med kunder och samarbetspartners med mera. I tabellen nedan kan du läsa mer om alla de tjänster och funktioner som ingår.