Lagring som tjänst

Cygate Follow-me-data

Molntjänster för att lagra och dela data blir allt mer populära och många ser att verksamhetens fildata delas genom olika publika tjänster på marknaden. Ett beteende som många organisationer vill underlätta men under kontroll och under insyn av den egna IT-organisationen. Cygates Follow-me-data är en idealisk lösning för att dela och synka filer både internt, med kunder och med omvärlden, baserad på Syncplicity.

Ökad effektivitet med kontroll

Cygate Follow-me-data säkerställer just detta. En enkel, snabb och flexibel fillagring med delningsfunktionalitet under kontrollerade former som fungerar oavsett vilken enhet användaren använder eller organisation som denne tillhör.

Cygate Follow-me-data erbjuder ett smidigt sätt att erbjuda verksamheten funktionalitet samt applicerbara policies som möter behoven av kontroll.

Hybrid lagring med Follow-me-data

Tjänsten skräddarsys efter era krav på informationssäkerhet, prestanda och lagringskrav. Data lagras där ni vill och det kan vara såväl publikt i molnet, i någon av Cygates datahallar i Sverige eller i din verksamhets eget datacenter. Alla tre kan dessutom samexistera och styras av er egen policy.

Utöver synkning av data mellan användarens enheter finns även möjligheter att publicera befintliga filstrukturer i tjänsten utan att behöva migrera informationen till nya strukturer. Ett perfekt sätt att komma igång med ett nytt arbetssätt utan att tappa tillgången till historiskt data.

 

Låter detta intressant?

Kontakta våra experter på Cygate så återkommer vi snarast
med hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss