Cygate Web Acceleration & Protection

Väx snabbare med skalbarhet och säkerhet i molnet

Att växa snabbt idag kräver bland annat en digital närvaro som är flexibel och kan växla upp i takt med antalet besökare oavsett var, när och hur de vill interagera.
Men det kräver också ett skydd mot oönskad och illvillig trafik som DDoS-attacker.

Cygate Web Acceleration

Cygate Web Acceleration distribuerar ditt webbinnehåll globalt via molnet. Trafiktoppar hanteras automatiskt, och du når nya marknader utan investeringar i egen infrastruktur. Dessutom avlastas back-end och bidrar till ytterligare förbättrad prestanda och kostnadsbesparingar.


Cygate Web Protection

Cygate Web Protection övervakar och analyserar all trafik som går till era webbapplikationer i realtid. Tjänsten blockar sedan de förfrågningar som bedöms vara illvilliga, till exempel DDoS-attacker, medan legitima tillåts passera till er server.

Tillsammans med Web Acceleration ger tjänsten ett gott skydd mot DDoS-attacker och andra hot. Då tjänsten är distribuerad över vårt globala nätverk av servrar med hög prestanda med minimala svarstider vilket ger tekniker möjlighet att snabbt svara på eventuella problem.

Optimera köpupplevelsen

Allt fler handlar online och förväntan på kundupplevelsen ökar ständigt. Det har lett till allt tyngre, mer komplexa och långsammare webbsidor, trots att uppkopplingarna blir snabbare. Studier visar att så lite som 100ms i ökad laddningstid motsvarar en mätbar förlust i försäljning. Cygate Web Acceleration ger dig datadrivna insikter om dina besökare i realtid för att prioritera vilka prestandaoptimeringar som ger mest utväxling på tillväxt.


Testa din webbplats

Gör testet nedan och få en rapport på hur din webbplats står sig i dag.


Öka konverteringen av din sajt

Cygate Web Acceleration distribuerar statiskt och dynamiskt webbinnehåll, upp till fem gånger snabbare till dina slutanvändare. Snabbare laddningstider leder till fler och nöjdare kunder – som handlar mer och oftare.

Varför är webbprestanda viktigt?

Se vår video om varför webbprestanda gör stor skillnad för din verksamhet och hur vi gör köpupplevelsen snabbare och säkrare.

Fler fördelar

  • Enkelt att komma igång
  • Utökad säkerhet mot DDOS-attacker
  • Global räckvidd över 90 SuperPoPs på fem kontinenter
  • PCI Certifierad
  • Stöd för HTTP2
  • 24/7 lokal support
  • Realtids monitorering

Vill du veta mer?

Cygate erbjuder två standardlösningar för distribution av din sajt: Cygate Web Acceleration och Web Protection. Självfallet kan vi även skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Hör av dig till någon av våra molnrådgivare som kan berätta mer och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din sajt. Kontakta oss på cloud-sales@cygate.se eller fyll i formuläret så hör vi av oss.