Arbetsplats - Cygate

banner-arbetsplats

Arbetsplats

Effektiva lösningar för att hantera klienter, applikationer och information i din organisation. Vi erbjuder tjänster som ser till att dina användare har tillgång till rätt verktyg och information, vid rätt tillfälle och på rätt plats.

Arbetsplats som tjänst

Den framtida arbetsplatsen kommer ställa högre krav på tillgänglighet och mobilitet. Med Cygates tjänst Arbetsplats som tjänst, möter vi dessa nya krav genom att erbjuda en kundanpassad och en komplett arbetsplats. Läs mer om vår tjänst arbetsplats som tjänst.


Produktivitet som tjänst

Ett enkelt och flexibelt sätt för personalen att producera, samarbeta, kommunicera och öka er konkurrenskraft utan initiala investeringar. Idag baserar vi denna tjänst på Microsoft Office 365, vilket inkluderar office-paketet, mailserver, samarbetsytor, realtidskommunikation, fillagring mfl. Läs mer om produktivitet som tjänst.


Virtuella skrivbord som tjänst

Nuförtiden behöver man vara mer mobil. Man behöver kunna komma åt sina applikationer och arbetsdokument var som helst, när som helst och dessutom från vilken enhet som helst. Läs mer om virtuella skrivbord som tjänst.