Unified
Communications

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör som kan hantera din UC-lösning hela vägen: från behovsanalys, design och installation till drift och support.

Produkter

För att leverera de bästa lösningarna använder vi oss av utrustning från världens ledande tillverkare.

Konsulttjänster

Att designa och konfigurera komplexa lösningar i blandade miljöer kräver erfarenhet. Den hittar du hos våra kvalificerade konsulter.

Drift och support

Vill du att vi tar helhetsansvar för lösningen? Inga problem vi kan drifta och lämna support på alla lösningar vi erbjuder.

ao-uc2

Unified Communications & Collaboration

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör som kan hantera din UC-lösning hela vägen: från behovsanalys, design och installation till drift och support. Vi tar helhetsansvar och är din enda kontakt – oavsett hur många underleverantörer som bidrar till lösningen.

Dina system ska alltid ha högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet. Hos oss finns all den kompetens du behöver − vi har ett av landets mest avancerade drift- och övervakningssystem. Oavsett om du väljer mobiltelefoni, IP-telefoni eller konventionell teknik garanterar vi dig en lösning med hög servicegrad.

Vanliga utmaningar inom Unified Communications

Våra kunders utmaningar handlar ofta om:

  • Integrationsfrågor.
  • Få full effekt av sitt teknikstöd.
  • Effektivisera sitt sätt att kommunicera.

Kanske står du just i färd med att byta plattform. Eller så har du redan en bra plattform som du vill integrera med andra affärsapplikationer, videolösningar, kontaktcenterlösningar, etc. Var du än är i processen så erbjuder Cygate ett professionellt stöd för dig och din verksamhet för rätt val.

Drift, service, support och övervakning

Inom Cygate har vi standardiserade supporttjänster anpassade till UC-lösningar vilka bygger på både driftsansvar, service och support samt övervakning. Vår service desk kan felsöka, hantera, styra och övervaka IP-telefonisystem.

Högsta certifieringar

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör. Vi samarbetar med alla ledande tillverkare inom UC som till exempel Alcatel-Lucent, Avaya, Cisco och Microsoft och Mitel. Vi har också de högsta certifieringarna för varje leverantör.

Case inom Unified communications
Partners inom unified communications