Hybridmoln – det bästa av två världar - Cygate

Hybridmoln – det bästa av två världar

Ett hybridmoln eller hybrida molntjänster innebär att man utnyttjar din befintliga infrastruktur och kopplar ihop den med någon form av privat eller publik molntjänst.

En integration mellan er infrastruktur och vårt moln.

Detta ger er alla fördelar med molnet som effektivitetsvinster och skalbarhet men ni behåller även de fördelar som finns med er traditionella infrastruktur som högre säkerhet.

Optimera med hybridmoln

Därför kan ni optimera er verksamhet genom att använda er av olika publika eller privata molntjänster för de funktioner som inte är för känsliga och som kräver högre skalbarhet och flexibilitet samt ha kvar de mest känsliga funktionerna i huset.

Vad är ett hybridmoln?

I kort en molntjänst som är integrerad i er infrastruktur.

 

Vad är det bästa med det hybrida molnet?

Ni har ett management interface för att hantera både er egna miljö men också det privata och publika molnet samt att du kan skicka din last mellan dessa vid behov.

Varför Cygate?

Varför är då Cygate det bästa valet när det kommer till hybridmoln eller att koppla upp delar av din verksamhet i molnet?

  • Våra datacenter står i Sverige
    Alla våra datacenter står i Sverige och ingen data lämnar därför landet vilket har flera fördelar, bland annat på grund utav PUL.
  • Telia Datanet
    Våra datacenter är uppkopplade via Telia Datanet, detta innebär att du får kombinationen av de bästa molntjänsterna och Sveriges starkaste nät. Vi levererar det hybrida molnet från A till Ö och har kontroll hela vägen från ert datacenter till vårt.