Surface Hub - Cygate

Surface Hub och Skype Room System

Skype for Business fungerar utmärkt för planerade eller spontana digitala möten. Och för en optimal användarupplevelse kan också vara viktigt att även konferensrummen finns med i samma lösning. Det gör att användare enkelt kan förvandla Skype-mötet till ett videorumsmöte med alla dess fördelar.

Med Microsofts koncept för rumssystem för video och samverkan får ni både enkla och kraftfulla lösningar både för digital whiteboarding, videorumsmöte och applikationsdelning. De är helt anpassade till Skype for Business vilket kännetecknas av:

  • Välbekanta Skype for Business gränssnittet direkt i videosystemet
  • En knapptryckning för att skapa eller ansluta till ett Skype-möte
  • Andra användare med Skype klient/app blir automatiskt en del av rumsmötet
  • Bokning av rumssystemet sker tillsammans med Skype-mötet i Outlook
  • Kostnadseffektiv lösning för kunder som har Skype for Business

Surface Hub

Surface Hub är Microsofts stora touchskärmar för Skype for Business. De kan med fördel användas i konferensrum eller gemensamhetsytor där man önskar interaktiva möten med whiteboarding, applikationsdelning och video.
Surface Hub är byggd för moderna arbetsplatser med höga krav på teamwork, innovation och produktiva möten. Förutom video och whiteboarding kan applikationer installeras för ökad kreativitet. Idag finns applikationer från flera leverantörer som är anpassade för Surface Hub’s storbildformat med touch, till exempel kartprogram, CAD/3D utveckling och utbildning. Dessa applikationer skapar flexibla och innovativa möten där man kan rita, visa och skapa innehållet allteftersom.

Surface Hub finns i 2 storlekar 55” och 84” och kan monteras på väggfäste, på fast golvstativ eller på rullstativ.

Skype Room System

Önskar ni ett traditionellt videorumssystem, där användare kan se varandra och samtidigt dela skärm/presentation, så är Skype Room System ett utmärkt val.

Skype Room System är Microsofts koncept för videomötesrum med Skype for Business. Den består av hård- och mjukvara från Microsoft och Logitech.
Hård och mjukvaran utgörs av en touchpanel med högtalar/mikrofonenhet som placeras på konferensrumsbordet och ansluts som ansluts till en väggdisplay (med HDMI kontakt).
Användarna kan boka enhet i ett Skype möte via Outlook och med en knapptryckning starta mötet från touchpanelen alternativt skapa ett videomöte direkt från touchskärmen.

Cygate tar ett helhetsansvar

Cygate har förutom lång erfarenhet att leverera videosystem även mycket hög kompetens inom Skype for Business, Office365 samt nätverk och säkerhet. Det gör att vi har förmågan att kunna erbjuda er ett helhetsåtagande där alla delar ingår.

Har ni även befintliga videorumssystem som ni önskar att behålla kan vi även integrera dem mot Skype for Business, så att ni kan fortsätta att nyttja gjorda investeringar.

Cygate och Microsoft

Cygate har lång erfarenhet att arbeta med Microsoft produkter och är Guld Partner inom flera olika kompetensområden. Tillsammans med djup nätverks- och säkerhetskompetens kan vi skapa lösningar för er som täcker de flesta behov.

Våra konsulter är redo att hjälpa er oavsett om det är en tjänst eller om ni önskar

Som kund kan ni också köpa både licenser och utrustning via Cygate, vilket förenklar för er att ha en partner.