banner-skype

Skype for Business

Ring, chatta, dela filer, håll presentationer eller videokonferenser från ett och samma program. Genom att integrera Skype for Business med Er telefonilösning får Ni ett kommunikationsverktyg som låter medarbetarna arbeta tillsammans oavsett var de är.

Skype for Business ger helt enkelt en helt ny typ av flexibilitet, att jobba var du vill och när du vill för att göra det enklare att leverera både på jobbet och hemma.

Tack vare Cygates kompletta portfölj inom nätverk, säkerhet, Unified Communications, området datacenter och befintliga leverans inom Microsoft server/ klientplattform besitter Cygate en unik kompetens inom alla områden vilka Microsoft Enterprise Voice inkluderar.

Samarbeta effektivare med medarbetare och kunder

Skype for Business är idag marknadens vanligaste applikation för digitala samverkanstjänster. Det går att delta i ljud- och videosamtal, skicka meddelanden, arrangera online-möten och dela presentationer samt dokument. Alla kommunikationskanaler ingår i en och samma applikation där ni enkelt med närvarostatus ser när kontakter blir tillgängliga för spontana möten eller snabba frågor.

Varje deltagare kan själv bestämma hur de vill kommunicera och uppleva möten, via smartphone, surfplatta eller datorn.

Skype for Business kan byggas ut i olika nivåer till att bli ett komplett system för telefoni- och videorumssystem. Det gör att samma användargränssnitt kan användas oavsett kommunikationssätt.

Cygate har lösningarna för era behov

Cygate erbjuder olika tjänster för att få en optimal lösning som passar era behov. Ni kan använda Skype for Business som tjänst med ett helhetsåtagande, där ni betalar per användare och månad, eller så kan ni komplettera er egen Skype for Business lösning med Cygates mervärdestjänster. Det gör att ni smidigt kan ersätta eller integrera med andra telefoni- eller videosystem.

Effektivisera era Skype-möten

Skype for Business fungerar utmärkt för planerade eller för spontana digitala möten. Den kan kompletteras med mervärdestjänster för telefoni och video för att passa in i er verksamhet.

För en optimal användarupplevelse är det viktigt att även konferensrummen finns med i samma lösning. Med Surface Hub och Skype Room System får ni kraftfulla lösningar både för digitala skrivtavlor, videorumsmöte och applikationsdelning.

Önskar ni nyttja gjorda investeringar och fortsätta använda andra videorumslöningar, så kan vi även integrera dem med Skype-mötestjänsten.

Ersätt eller integrera telefonilösningen

Kombinerar ni Skype for Business med till exempel Telias mobila tjänst samt en telefonisttjänst så går det att ersätta ert befintliga växelsystem. Det gör att det går att spara kostnader samtidigt som ni får en framtidssäker plattform. Önskar ni att behålla befintligt växelsystem under en viss tid är det fullt möjligt att skapa en integrerad lösning med Skype for Business

Skype for Business som tjänst från Cygate

En lösning med Skype for Business för telefoni och video kan bestå av flera komponenter för en optimal användarupplevelse. För att förenkla det för er erbjuder Cygate ett helhetsåtagande med Skype for Business som en molntjänst. Skype for Business som tjänst kan integreras med Office365 eller en kundplacerad miljö med motsvarande funktionalitet.

 • Tjänsten produceras i driftsäkra datacenters i Sverige.
 • Helhetsåtagande med både Skype for Business och mervärdestjänster.
 • Ansluter till tele- och datanät.
 • Support på svenska ingår i tjänsten.
 • Analyserar och säkerställer nätverket.
 • Betala per nyttjande, dvs för användare och månad.
 • Förvaltar och supporterar lösningen
 • Nyttja ert befintliga licensavtal med Microsoft eller låt dem ingå i tjänsten

Cygate tar ett helhetsansvar

Cygate har en heltäckande portfölj av konsulttjänster för en optimal lösning oavsett om ni väljer att köpa en tjänst eller önskar hjälp med er egen lösning. Det gäller bland annat förstudie, design, implementation och förvaltning av:

 • Skype for Business (som mötes-, video och/eller telefonitjänst).
 • Anslutning till fast och mobilt telenät.
 • Integration mot befintlig Microsoft applikationsmiljö.
 • Datanätverket (LAN/WAN, WiFi och 3G/4G).