Collaboration och Unified Communications - Cygate

Collaboration

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör som kan hantera din lösning hela vägen: från behovsanalys, design och installation till drift och support.

ao-uc2

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör som kan hantera din UC-lösning hela vägen: från behovsanalys, design och installation till drift och support. Vi tar helhetsansvar och är din enda kontakt – oavsett hur många underleverantörer som bidrar till lösningen.

Dina system ska alltid ha högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet. Hos oss finns all den kompetens du behöver − vi har ett av landets mest avancerade drift- och övervakningssystem. Oavsett om du väljer mobiltelefoni, IP-telefoni eller konventionell teknik garanterar vi dig en lösning med hög servicegrad.

Vanliga utmaningar inom Collaboration

Våra kunders utmaningar handlar ofta om:

  • Integrationsfrågor.
  • Få full effekt av sitt teknikstöd.
  • Effektivisera sitt sätt att kommunicera.

Kanske står du just i färd med att byta plattform. Eller så har du redan en bra plattform som du vill integrera med andra affärsapplikationer, videolösningar, kontaktcenterlösningar, etc. Var du än är i processen så erbjuder Cygate ett professionellt stöd för dig och din verksamhet för rätt val.

Drift, service, support och övervakning

Inom Cygate har vi standardiserade supporttjänster anpassade till UC-lösningar vilka bygger på både driftsansvar, service och support samt övervakning. Vår service desk kan felsöka, hantera, styra och övervaka IP-telefonisystem.

Högsta certifieringar

Vi är en leverantörsoberoende systemintegratör. Vi samarbetar med alla ledande tillverkare inom UC som till exempel Alcatel-Lucent, Avaya, Cisco och Microsoft och Mitel. Vi har också de högsta certifieringarna för varje leverantör.


Installerad bas av Mitel?

Tillsammans med Mitel fokuserar Cygate på att utveckla och framtidssäkra befintliga kunders lösningar. Utifrån användarnas önskemål om lättanvända och effektiva UC-lösningar ser vi till att ni får ut det mesta av existerande miljö. Läs mer om detta här.

Case inom Unified communications