Välkommen till ett frukostseminarium där Cygate och Meraki tillsammans presenterar molnlösningar inom trådlöst nätverk och säkerhet. - Cygate

Välkommen till ett frukostseminarium där Cygate och Meraki tillsammans presenterar molnlösningar inom trådlöst nätverk och säkerhet.

den

Välkommen till ett frukostseminarium där Cygate och Cisco tillsammans presenterar molnlösningar inom trådlöst nätverk och säkerhet. Under seminariet ger vi dig en inblick i Ciscos trådlösa nätverk, Meraki, och dess fördelar med enkel driftsättning och monitorering samt Ciscos säkerhetslösningar Umbrella och AMP för säker digitalisering. När: 29:e maj, kl 8.30 – 11.00 Kl 8.30 serveras …

Välkommen till ett frukostseminarium där Cygate och Cisco tillsammans presenterar molnlösningar inom trådlöst nätverk och säkerhet.

Under seminariet ger vi dig en inblick i Ciscos trådlösa nätverk, Meraki, och dess fördelar med enkel driftsättning och monitorering samt Ciscos säkerhetslösningar Umbrella och AMP för säker digitalisering.

När: 29:e maj, kl 8.30 – 11.00
Kl 8.30 serveras frukost
Seminariet startar kl 09.00 och håller på till kl 11.00

Var: Telias huvudkontor i Mall of Scandinavia, Solna
 

Molnmanagerat nät
Med Cisco Meraki får du ett molnmanagerat nät som möjliggör smidig implementering, hantering och expandering av switchar, säkerhet och åtkomstpunkter. Lösningen passar företag med flera kontor i alla storlekar. Du får en smidig konfigurering och monitorering från din webbrowser. Dessutom är det enkelt att lägga till ny hårdvara via en webbportal.

Automatiserade säkerhetstjänster

Företag och organisationers digitaliseringsresa förutsätter säkerhetslösningar som förebygger, hanterar och loggar angrepp, risker och hot på ett mer automatiserat, snabbt samt säkert sätt.Ciscos AMP för Endpoints och Umbrella ger tillsammans den visibilitet och kontroll som behövs för att förhindra, detektera och förhindra attacker innan skadan hinner ske.

Varmt välkomna!