Cystore

Cygate Tech Days 2022

den

Vi välkomnar dig återigen till Vår Gård där miljön är härlig, maten otroligt god och bastun varm! Dagarna på Cygate Tech Days ger dig djup och bred kunskap om hur man integrerar, effektiviserar och automatiserar IT-miljön på ett säkert sätt. Det här är 10:e gången vi träffas för att förkovra oss. Anmälan hittar du längst ner på sidan.

Säkerhet, automation och användarupplevelse

I alla IT-lösningar finns det svaga länkar, oavsett om det handlar om resan till molnet, att designa en ny arbetsplats eller att säkra er IT-infrastruktur.

Under Cygate Tech Days kommer vi tillsammans med våra experter och utvalda partners hjälpa er att identifiera svaga länkar, hur ni genom att övervaka och automatisera kan se till att de inte återkommer och kontinuerligt tillföra värde samt minska kostnader för era organisationer.

Delta på olika tekniska pass med fokus på säkerhet, nätverk och hybrid it, automation och användarupplevelse. Förutom passen, får du möta likasinnade för att utbyta erfarenheter och kunskap med gott om tid för frågor, samtal och demonstrationer.

Tech Days vänder sig till dig som arbetar med teknik, design, arkitektur och drift.

”Ett event av experter för experter som vill skapa verksamhetsnytta”

Datum 4-5 maj 2022
Tider Onsdag den 4 maj kl 10.00 till torsdag den 5 maj ca kl 14.00. Välkommen från kl 09.00 på en kopp kaffe och smörgås.
Plats Vår Gård Saltsjöbaden utanför Stockholm (Karta)
Kostnad 4.900 SEK exklusive moms som faktureras efter eventet.
Boende Boende och alla måltider ingår i deltagaravgiften.
Frågor? marknad@cygate.se

Ur innehållet:

Aktuella cyberhot och hur du motverkar dem 2022

Att skydda sig mot exploatering av IT-system och stöld av data är högaktuellt, men också utmanande för många organisationer. I den här session kommer du att få insikt i vilka attackvektorer som utnyttjas av cyberkriminella, för att stjäla eller förstöra data. Du kommer att få lära dig hur attackerna går till och hur du kontinuerligt kan arbeta för att motarbeta dem.

Du kommer att få med dig praktiska tips för hur du påbörjar, eller fortsätter, er resa mot en säkrare IT-miljö samt verktyg för att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete kring IT-säkerhet.

Hantera Azure AD och MEM med PowerShell och MSGraph

I den här sessionen kommer vi kolla på hur vi som IT-administratörer kan använda MS Graph och PowerShell i vårt dagliga arbete. Vi inleder med att kolla på hur man kommer igång för att sedan fokusera på att hantera Microsoft EndPoint Manager med hjälp av MS Graph och PowerShell…. Work smarter not harder!

Moln på ett skyddat och kontrollerat sätt

Att påbörja eller fortsätta en resa till molnet är inte alltid så lätt som leverantörerna får det att verka. Nya utmaningar uppdagas och många befintliga följer med ut i molnet. I det här passet kommer vi att berätta om de tio största utmaningarna våra kunder har råkat ut för och hur ni kan överkomma dem.

Vi kommer att prata om hur ni får kontroll på kostnader, vilka utmaningar ni kommer ha fortsatt kring identitet och nätverk och hur ni kan hantera integritetsfrågan och skydd av känslig information.

I ett öppet och ärligt pass skapar vi förutsättningar för er att nyttja molnet på det sätt som är rätt för just er och visar hur din kompetens från on-prem är central och viktig även fortsättningsvis. Från passet tar du med dig lärdomar, erfarenheter och konkreta tips på hur du genomför er resa på ett tryggt och säkert sätt.

Smarta byggnader – Säkerhet, utmaningar, lärdomar om användare och system

Vad ska du tänka på när du bygger en smart byggnad där du måste ta hänsyn till fastighetsinfrastruktur? Vad händer när du ska göra integreringar mellan system som hanterar ventilation, klimatanläggningar, vattenförsörjning, hissar, kortläsare och behörigheter, kameror, batteriladdare m.m.? Hur hanterar du enheter som inte har stöd för 802.1X där du endast kan lita på MAC-adresser för profilering? Vissa enheter ska dessutom kommunicera mellan varandra samt integreras med övriga system – hur påverkar det säkerheten? Vad finns det för problem när samtliga system dessutom ska dela både det trådlösa nätet och det trådade/switchade nätet med vanliga slutanvändare? Går det att onboarda enskilda slutanvändare och underleverantörer av system utan att behöva lägga massvis med timmar på support? Går det att erbjuda ett säkert gästnät i en sådan miljö? Går det att kombinera en smart byggnad med kontorshotell och uthyrning av konferensrum på ett säkert sätt?

Det här kommer vi att berätta om, hur vi tänkte inför projektet. Hur tänkte vi kring säkerhet? Vad kan vi utföra? Vilka beslut tog vi när vi ställde enkel användarupplevelse mot säkerhet?
Vi hade många utmaningar som var både tekniska och organisatoriska. Hur löste vi dem?
Vad skulle vi ha kunnat göra annorlunda nästa gång? Vad drar vi för lärdomar inför en så stor tekniskt komplex utmaning? Vi kommer att dela med oss av vår erfarenhet av projektet.

Strategiska partners på plats

Våra strategiska partners Check Point, Cisco, HPE/Aruba och Microsoft håller presentationer, visar demonstrationer och finns för samtal under dessa 2 dagar.

Högsta säkerhetsnivå för fjärranvändare och fjärrkontoren

Dagens organisationer blir allt mer distribuerade där applikationer är utspridda i lokala och molnbaserade datacenter eller hanteras av externa leverantörer. Lokalkontoren blir allt mer frånkopplad från den centrala och kontrollerade internetanslutningen. Att bygga en traditionell ”remote access” lösning blir en utmaning när man skall nå alla dessa miljöer. Lösningen växer snabbt till ett avancerat och utmanande projekt.

Check Point har tagit fram en modern ”remote access” & ”SSE” lösning för både interna och externa användare för att lösa ovanstående problem, samtidigt som den kan växa i takt med organisationen.

Cisco Secure-X (XDR) – från 0 till 100

Under den här presentationen ger vi en introduktion till hur Cisco´s Secure X (XDR plattform) gör det möjligt att förenkla ditt säkerhetsarbete och ge full visibilitet på din nätverks- och säkerhetsmiljö.

Efter en genomgång av Secure X går vi mer detaljerat igenom Secure X och visa hur du kan integrera med andra tillverkares system och hur du kan automatisera ditt säkerhetsarbete.

Vi kommer även att göra en demonstration av hur en Secure X miljö kan se ut och fungera.

Förbättra klientsäkerheten och IoT visibiliteten genom AI-baserade Client Insights

Det nya flexibla och hybrida arbetssättet och även den utbredda användningen av IoT (Internet of Things) enheter har skapat en stor utmaning med att säkra klienter i nätverket. Identifiera och profilera klienter med traditionella metoder är inte längre tillräckligt.

Lär dig om hur Aruba Central levererar ett sofistikerat, agentlöst, AI-baserad klientintelligens. IT avdelningen kan nu få innehålls och beteende-baserad insyn över nätverket för en förbättrad och ökad nätverkssäkerhet.

Varför borde organisationer implementera en Zero-trust arkitektur för sin IT-infrastruktur?

Vad är Zero-Trust?
Vad gör HPE för att möta de nya utmaningarna inom IT-säkerhet och hur bygger vi en sån lösning?

Lyssna på HPEs svar på ovan frågor.

Skydda allt med Microsoft Defender XDR

I denna session kommer vi titta närmare på Microsoft Defender XDR plattform.

  • När använder man vad?
  • Hur hänger allt samman?
  • Vad händer framåt?

 


Anmälan

Anmäl dig snarast – antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

Anmäl er genom att klicka här eller fyll i formuläret nedan.

En anmälningsbekräftelse kommer att skickas från noreply@cygate.se. Får du ingen bekräftelse kika även under skräppost om mejlet kan ha fastnat där.