Cygate välkomnar dig till Tech Days 2019
Cystore

Tech Days 2019

den

Även i år har du chans att förkovra dig i teknik i dagarna 2. Fokus kommer att ligga på säkerhet och automation, ett efterfrågat tema från förra årets deltagare.

Cygate Tech Days 2019

Vi återvänder till Vår Gård där miljön är härlig, maten riktigt god och bastun varm! Vi börjar dag 1, den 25:e april kl 11.00 och håller på till runt kl 14.00 dag 2, den 26:e april. Du kommer att kunna delta på olika tekniska pass med fokus på säkerhet och automation som våra experter från Cygate och utvalda samarbetspartners håller i. Förutom passen, får du möta likasinnade för att utbyta erfarenheter och kunskap, tillbringa tid i utställning med spel och demonstrationer.

Datum 25-26 april 2019
Tider Torsdag den 25 april kl 11.00 till fredag den 26 april kl 14.00.
Välkommen från kl 10.00 för en kopp kaffe och smörgås på torsdag.
Plats Vår Gård Saltsjöbaden utanför Stockholm (Karta)
Kostnad 3.200 SEK exklusive moms som faktureras efter eventet.
Boende Boende och alla måltider på Vår Gård ingår i deltagaravgiften.
Frågor? marknad@cygate.se

Ur innehållet:

Dag 1

Under första dagen kommer du att kunna delta på följande pass som Cygate håller:

Hot, försvar och visibilitet
Utmaningarna inom säkerhet växer kontinuerligt i omfattning, frekvens och effekt. På detta pass går vi igenom hur insikt om angriparen kan hjälpa till att skydda organisationen. Vi tar upp aktuella hot och motmedel samt vikten av visibilitet i en modern säkerhetsinfrastruktur.

En guidad tur i nätverksprogrammerbarhet
Vi visar skillnad mellan nätverksprogrammerbarhet och automation.
Under passet kommer vi att visa en demo i hur man knyter ihop IT infrastrukturen med Python programmering och REST API.

Automatiserad sårbarhetsskanning
Få visibilitet i dagens växande nätverk och förbättrad sårbarhetshantering. Vi kommer att integrera sårbarhetsskanning med DNS, DHCP och IPAM lösning och få en automatiserad upptäckt av enheter i nätverket. Vi tar sårbarhetskanning till en ny nivå där varje ny enhet som blir inkopplad i nätverket genomgår en omedelbar sårbarhetsprocess.

Grundläggande automation för konfigurationshantering
Vi tittar på skillnader mellan olika verktyg såsom Chef, Puppet, Ansible, och SaltStack. Hur börjar man med att ta manuella jobb och överför dessa till ett automatiserat sätt? Vi tar upp praktiska exempel på hur man jobbar med dessa verktyg.
Under passet kommer vi att visa en demo hur man programmerar Ansible mot en brandvägg och får det att automatiskt skapa objekt och regelverk.

Från traditionell servermiljö till modern molnlösning
Under passet presenteras nya funktioner och applikationer som ersätter samt utmanar traditionella serverroller och metoder som varit standard i åratal.
Vi kommer att dema en fiktiv kundlösning onprem och återskapa miljön i Azure och Azure Stack på ett effektivt och smart sätt.

Autentiseringssäkerhet
Under passet kommer vi att gå igenom hur användare nyttjar lösenord idag och dess sårbarhet. Hur lätt är det att hacka ett lösenord? Hur fungerar hashing? Vilka andra autentiseringsmöjligheter finns? Vi kommer under passet att köra ”hands on” demo och ge våra rekommendationer om hur man bäst säkrar upp sin IT miljö.


Partners på plats

Under dagen kommer följande partners att presentera och visa sina lösningar inom säkerhet och automation: Aruba, Cisco, CheckPoint, F5, Jazz Networks och Symantec. De kommer även att finnas tillgängliga för dialog, demo och fördjupning i utställningsområdet. Passa på att dryfta dina behov och utmaningar!


Dag 2

Den andra dagen kommer du att kunna delta på (4 av 6 pass) följande pass som våra partners håller:

Aruba
Aruba SD-Branch. Enkelhet med automation
Genom dialog och demonstration kommer vi att påvisa hur Aruba SD-Branch förenklar branch policies och säkerhetskomplexitet genom automatisering. Vi kommer att berätta om och visa funktioner som Cloud Mgmt, Real-time health monitoring, Zero-touch provisionering och automatiserad VPN setup.

CheckPoint
Distribuerad säkerhet i en Hybrid IT-miljö
Hur kan man på ett enhetligt och automatiserat sätt hantera sin IT-säkerhet trots att man har en distribuerad miljö?

Cisco
Ciscos automatiserade plattform för säker digitalisering

Cisco kommer att presentera hur du förvandlar ditt nätverk till en automatiserad plattform för säker digitalisering för både användare och applikationer. Med moderna automatiseringsverktyg kan du kontrollera viktiga funktioner som identitet, policy, säkerhet, spårbarhet och compliance frågor för dina klienter. IoT Sensorer och andra verksamhetskritiska system oavsett om det är i ditt nätverk/datacenter eller i en molntjänst du använder.

F5
Bli inte en Brexit för DevOps
Brexit har visat sig vara en långsam process där många jobbar efter en egen agenda. Gör inte samma misstag för er DevOps utveckling då detta leder till en onödigt lång startsträcka mot ett oundvikligt mål: Automation. Arbeta med automation för att förenkla din infrastruktur med ökad synlighet. F5 berättar och demonstrerar hur en automatiserad applikationsinfrastruktur integrerar mot övriga Orkestreringsverktyg via AS3 (F5 Application Services 3) och BigIQ.

Jazz Networks
The Wolf in sheep’s clothing

I en värld där alla säkerhetsleverantörer pratar om sårbarheter, skadlig kod och perimeterskydd så glömmer man att majoriteten av incidenter sker från insidan. Visibilitet betyder inget om det inte är lätt att förstå. Jazz Plattformen är utvecklad för att hantera det komplexa insider-hotet på ett enkelt sätt. I denna presentation så kommer vi även demonstrera styrkorna med en live-demo.

Symantec
Säker och trygg migrering till molnet
Vilka utmaningar står du inför när du går från ditt datacenter till SaaS/IaaS? Eller för den delen hybrid? Vilka risker och ansvar uppstår? Hur skapar du visibilitet, skyddar dig och hanterar access? Symantec har en verktygslåda som hjälper dig att ta dig från A till Ö på din molnresa. Vi kommer att köra en demo som visar hur du på ett enkelt sätt kan automatisera accesshantering av alla dina SaaS applikationer.


Anmälan

Anmäl dig gärna redan nu – antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är den 8 april.

 

Varmt välkommen!