Tech Days 2018 - Säkerhet och Automation - Cygate
Cystore

Tech Days 2018 – Säkerhet och Automation

den

Vi återvänder till Vår Gård i Saltsjöbaden för ett unikt event med teknisk inriktning med fördjupning på säkerhet, automation och cloud. Årets tema för Tech Days är säkerhet och automation, hur automatiserar man säkerheten och hur säkrar man automatiseringen? Vi kommer att visa dig hur det går att lösa utmaningar i verksamheten med hjälp av att automatisera och …

Vi återvänder till Vår Gård i Saltsjöbaden för ett unikt event med teknisk inriktning med fördjupning på säkerhet, automation och cloud.

Årets tema för Tech Days är säkerhet och automation, hur automatiserar man säkerheten och hur säkrar man automatiseringen?

Vi kommer att visa dig hur det går att lösa utmaningar i verksamheten med hjälp av att automatisera och nyttja molnlösningar på ett säkert sätt. Vi kommer att prata om säkerhet och automation i olika miljöer där du väljer de pass som passar just dig. Du får djupare insikt och kunskap om bland annat praktisk säkerhetsdesign, klientsäkerhet och automation av brandväggar. Vi beskriver hur man lyckas att byta ut 1000 switchar och vad containers, microservices och devops är samt hur de hänger ihop.

Snabbfakta
Datum 26-27 april 2018
Tider Torsdag den 26 april 10.00 till Fredag den 27 april 15.00.
Registering öppnar vid 09.00 på torsdagen och vi avslutar senast 16.00 på fredagen.
Plats Vår Gård Saltsjöbaden utanför Stockholm (Karta)
Kostnad 3200 SEK exkl. moms som faktureras efter eventet.
Boende Boende samt måltider på Vår Gård ingår i deltagaravgiften.
Frågor? marknad@cygate.se

Ur innehållet
Passen kommer att handla om säkerhet och automation i olika miljöer där du väljer de pass som passar dig bäst. Passen är tekniskt inriktade, både på ett övergripande plan och på en djupare nivå. Vi går till exempel igenom vilka de vanligaste hoten är och hur löser man dem. Vi berättar om vikten av ett säkert och intelligent endpointskydd. Vad som kan automatiseras och hur gör man gör för att få till det. Och mycket mer…

För 7:e året i rad håller vi nu dessa uppskattade utbildningsdagar med begränsat antal platser. Sista anmälningsdag den 10 april.

Agenda

Agendan uppdateras löpande:
Dag 1, 26:e april

Kl 10.00 Introduktionspass och Generell IT säkerhet
Presentation av dagens pass och den röda tråden säkerhet som genomsyrar årets Tech Days. Vi pratar generellt om IT säkerhet och tar upp dagens utmaningar för företag och organisationer. Vi berättar om vilka hot som är farligast just nu och hur man kan lösa dessa.

Kl 10.35 och 14.30 Klientsäkerhet
Vikten av säkert och intelligent endpointskydd.
Vårt digitala arbetssätt utvecklas och förändras mer och mer samtidigt som hoten ökar samt blir alltmer avancerade, komplexa och svåra att skydda sig emot. Vikten av visibilitet, spårbarhet, datasäkerhet & kontroll tillsammans med ett proaktivt arbete för att undvika intrång på våra Endpoints är något som konstant måste arbetas med.

Kl 10.35 och 14.30 Brandväggsautomation i praktiken
Automatisera flödet för förändringar i din brandväggsmiljö.
Under det här passet diskuteras varför brandväggsflödet ska automatiseras? Det handlar om spårbarhet, att ansvariga systemägare utan IT kunskap ska kunna godkänna en implementation och att kunna säkerställa att implementationen tar hänsyn till alla väsentliga steg på vägen.

Kl 10.35 och 14.30 Automation i vardagen
Byte av 1000 switchar på 16 veckor.
Vår kund hade behov av byte av switchar och efterfrågade en design för automation. Behovet var att kundens alla 23000 hyresgäster skulle få tillgång till internet i gigabithastighet, Ip-telefoni och tv kanaler i full hd upplösning, inom ett halvår!

Kl 12.30 Lunch och utställning/demo.

Kl 11.40 och 15.30 Prioritering av säkerhetsarbetet
Under det här passet presenterar vi varför säkerhetsarbetet behöver prioriteras.
Hur får man med ledningen i säkertsarbetet? Var börjar man, risker och konsekvenser? Vi går igenom tekniska verktyg och angreppssätt.

Kl 11.40 och 15.30 Containers, Microservices & Devops
Vad är egentligen containers, microservices och devops och hur hänger de ihop?
När ska man använda vad och hur säkrar man egentligen upp en container? Vad är det för skillnad på en PaaS- och FaaS-tjänst?

Kl 11.40 och 15.30 Identiteter i en automatiserad värld
I en allt mer digitaliserad och automatiserad värld där AI och IoT tar allt större avtryck behövs säkra och tillförlitliga identiteter. Det mer användarnära arbetssättet ställer ytterligare krav på tillgänglighet och en användarvänlig säkerhet.

Kl 16.40 Gemensam presentation

Kl 17.30 Utställning/demo och mingel med musik.

Kl 19.30 Middag och underhållning.

 

Dag 2, 27:e april

Kl 07.30 Frukost

Kl 08.30 Utställning/demo och spel.

Kl 09.00 Introduktion av våra partnerpass.
Våra utvalda partners är: Aruba, CheckPoint, Cisco, F5, Rapid7 och Symantec .

Kl 09.15 3 parallella partnerpass som du väljer vilket du vill gå på.
Partnerpass 1-2-3: F5, Rapid7 och Symantec.

Kl 10.05 Paus och förflyttning.

Kl 10.20 3 parallella partnerpass som du väljer vilket du vill gå på.
Partnerpass 4-5-6: Aruba, CheckPoint och Cisco.

Cisco: Nätverk + Säkerhet = Säker Digitalisering
Ciscos nya nätverksdesign för Säker Digitalisering är byggd för att intuitivt känna igen avsikter, hantera hot (trots kryptering) samt lära och anpassa sig över tid. Detta möjliggör att digitalisera sin verksamhet och samtidigt höja sin säkerhet samtidigt som antalet enheter och information i nätverken dramatiskt ökar de kommande åren. Cisco berättar och demonstrerar hur 1+1=3.

Aruba: ClearPass Exchange: swap isolation for openness
Integration between best-of-breed IT systems, including the sharing of contextual information, is the key to a coordinated defence.

Rapid7: Hur du bygger en modern Sårbarhetshanterings och automatiseringslösning med Rapid7s InsightVM och Komand
Borta är kvartalsskanningar och enkla statiska nätverk. Moderna miljöer skiftar ständigt av fjärrarbetare, containrar, virtuella och molntjänster och saker som du inte ens inser att du hade. Lär dig hur InsightVM och Komand hjälper organisationer att bygga ett modernt sårbarhetshanteringsprogram som förenklar att bedöma ett modernt nätverk, samtidigt som man automatiserar sanering och gör det enklare att arbeta med dina IT- och AppSec medarbetare.

Symantec: Cloud Security
Hotbilden för företag och användare har på kort tid förändrats kraftigt. Hybrid IT och molntjänster är bara några få exempel på en vardag hos våra företag som bidrar med möjligheter men också utmaningar. Symantec visar hur vi kan skydda användares surfande mot både phising och nyttjande av dålig websidor eller SaaS-applikation. Vi visar hur mail och webtrafik kan skyddas med Vår isolation-teknik, vilket innebär att vi kan isolera och sandboxa länkar från mail eller webtrafik till okända sidor.

CheckPoint: Effektivitet och steget före hoten med automatiserad cybersäkerhet
Se hur automatiserad hothantering i molnet, mobilen och nätverket hjälper dig i en föränderlig värld med ökade krav på snabbhet och flexibilitet.

F5: Hantering av applikationer var det än befinner sig!
Hur automatiserar man tjänster och processor och hur integrerar man applikationer i molnet.

Vi kommer att prata om detta och göra en demo hur man via orkestrering kan lösa sådana problemställningar med hjälp av F5.

Kl 11.10 Paus och förflyttning.

Kl 11.25 3 parallella partnerpass som du väljer vilket du vill gå på.
Partnerpass 1-2-3: F5, Rapid7 och Symantec.

Kl 12.15 Lunch och utställning/demo och spel.

Kl 13.45 3 parallella partnerpass som du väljer vilket du vill gå på.
Partnerpass 4-5-6: Aruba, CheckPoint och Cisco.

Kl 14.35 Sammanfattning och avslutning

Kl 14.45 Slut


Partners på plats

Vilka partners som deltar i årets är: Aruba, CheckPoint, Cisco, F5, Rapid7 och Symantec. Varje partner står för eget spännande innehåll med fullt fokus på tekniken och temat säkerhet och automation och nyttan den medför.

Tech Days 2017

Läs om dagarna på Tech Days 2017 här.

Varmt välkomna!