Seminarium: Säker åtkomst till digitala tjänster

den

Många av dagens IT-säkerhetslösningar är uppbyggda på hur infrastrukturen har sett ut de senaste 20 åren. Förutsättningarna har nu förändrats och det är dags att uppdatera sin IT-säkerhetsmiljö för att uppfylla de nya krav som ställs för att anställda på ett säkert och bekvämt sätt ska få tillgång till sina digitala tjänster. Cygates kunskap tillsammans …

Många av dagens IT-säkerhetslösningar är uppbyggda på hur infrastrukturen har sett ut de senaste 20 åren. Förutsättningarna har nu förändrats och det är dags att uppdatera sin IT-säkerhetsmiljö för att uppfylla de nya krav som ställs för att anställda på ett säkert och bekvämt sätt ska få tillgång till sina digitala tjänster.

Cygates kunskap tillsammans med Nexus produkter kan hjälpa dig att hantera din resa från dagens komplexa blandning av autentiseringsfaktorer till nästa generation av digital service management, med hjälp av säkra autentiseringsprocesser.

Välkommen till vårt seminarium där vi presenterar Nexus Hybrid Access Gateway. Nexus HAG är en mjukvarubaserad säkerhetslösning som möjliggör säker tillgång till digitala tjänster – oavsett var tjänsterna eller dess användare befinner sig.

Lösningen är lämplig om du vill:

  • Aktivera säker åtkomst till dina digitala tjänster
  • Använda tvåfaktorsautentisering (2FA) och single sign-on (SSO).
  • Få enkel integration mot flertalet digitala tjänster oavsett om de ligger lokalt eller i molnet.

Agenda

13.00 – 13.15 Registrering
13.15 – 15.00 Seminarium

Plats

Formvägen 5 (plan5)
906 21 Umeå
Karta