Seminarium: Digitalisering

den

Vi bjuder in till ett halvdagsseminarium exklusivt för dig i vår region, med fokus på den digitalisering vi befinner oss i.

Telia och Cygate önskar varmt välkommen till Norrköping den 19 januari

Vi bjuder in till ett halvdagsseminarium exklusivt för dig i vår region, med fokus på den digitalisering vi befinner oss i. Under evenemanget kommer du få ta del av möjligheterna, säkerhetsutmaningarna och innebörden med digitaliseringen för verksamheten.

Agenda

09.30 Frukost & registrering
09.50 Telia och Cygate hälsar välkommen
10.00
Möjligheterna – erfarenheter från Vara kommun
Mia Forsäng, ‎Affärsutvecklare Digitalisering på ‎Svenska Stadsnät AB delar med sig av insikter och erfarenheter från att bygga en kundcentrerad IT-avdelning.

10.30
Säkerhet som en integrerad del – Hur får du högre säkerhet och undviker de vanligaste fallgroparna?
Säkerhet är inte längre ett eget område utan en integrerad del i alla andra, vilket innebär både nya möjligheter och utmaningar. Under presentationen går vi igenom och demonstrerar några av de hot och utmaningar som organisationer möter idag och visar tips på hur dessa kan hanteras. Christofer Tibbelin, Security Architect på Cygate.

11.00 Paus

11.30
Arbetsplatsen – ett begrepp i förändring
När IT blir en allt mer integrerad del av hela företaget måste it-avdelningen avlastas av andra delar av företaget. Att utveckla en mobil och digital arbetsplats är inte främst en fråga om teknik, det handlar framför allt om den filosofi som behöver genomsyra alla delar av organisationen, då blir flexibilitet allt viktigare. Mille Beckman, Business Concept Manager Enterprise, Telia Company

Ta möjligheten att bli inspirerad och träffa branschkollegor. Antalet platser är begränsade så gå in och anmäl dig redan idag.

Frukost & Registrering: kl. 09.30
Seminarium: kl. 09.50–12.00.
Lunch: kl. 12.00

Plats: Telias konferenscenter på Dalsgatan 7

Anmälan: Anmäl dig på denna länk senast den 12 januari >>
Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande. Meddela eventuella allergier.

Välkommen önskar Telia & Cygate i Norrköping