Nätverk + Säkerhet = Säker digitalisering

den

Nätverk + Säkerhet = Säker digitalisering Välkommen att starta hösten tillsammans med oss, vi börjar med ett intressant seminarium och avslutar med en rafflande hockeymatch! Vi har bjudit in Cisco för att tillsammans prata om automation och säker digitalisering. På samma sätt som IT och digital teknik idag är något som genomsyrar hela affären är …

Nätverk + Säkerhet = Säker digitalisering

Välkommen att starta hösten tillsammans med oss, vi börjar med ett intressant seminarium och avslutar med en rafflande hockeymatch!
Vi har bjudit in Cisco för att tillsammans prata om automation och säker digitalisering.

På samma sätt som IT och digital teknik idag är något som genomsyrar hela affären är IT-säkerhet inte längre en angelägenhet bara för IT- eller säkerhetsavdelningen.
IT-attackerna blir fler, större och effekterna mer förödande. För att hålla jämna steg med IT-säkerhetshoten gäller det för företag och myndigheter att tänka i nya banor.

Lösningen är att försöka minska komplexiteten och automatisera så mycket som möjligt. Att se allt som en helhet där automatisering är klistret som håller ihop det. Och då kan man även dra nytta av alla fördelar så som effektivare drift, snabbare leverans till verksamheten och maximerad tillgänglighet.

  • Hur ska man då tänka gällande prioritering av säkerhetsarbetet?
  • Varför behöver säkerhetsarbetet prioriteras?
  • Hur kan automation bidra till ett säkrare och driftsäkrare nät?
  • Hur får man med ledningen?
  • Var börjar man, risker och konsekvenser?

Några av våra främsta experter på Cygate och Cisco kommer berätta hur!

Agenda:
15.00 – Registrering och fika
15.30 – Seminarium – Säker digitalisering
17.00 – Middag
19.00 – Hockeypremiär – Timrå möter Växjö

Plats:
NHK Arena, Timrå

Varmt välkommen!