Cystore

Workshop om cybersäkerhet

Så förhindrar ni att information läcker ut, förvanskas eller förstörs och säkerställer samtidigt att den är tillgänglig när den behövs.

När: 21 oktober
Tid: 09:00 - 10:00
Var: Digitalt

Anmäl mig

Cygate Telia

Interaktiv workshop om säkerhet med Ava

Digitalt den 21 oktober

Delta i vår interaktiva workshop och lär er täppa till luckor i företagets säkerhet. Tillsammans med Ava går vi igenom vad ni kan göra för att viktig information inte ska hamna i fel händer.

Agenda

09:00 – Välkomna
09:05 – Simon Binder – Informationssäkerhet en del av ert Cyberförsvar
09:15 – Presentation och Demo Ava Reveal
09:30 – Brakeout session diskussion i små grupper
09:50 – Summering
09:55 – Cygates erbjudande


Exfiltrering av data – det nya hotet

När det gäller informationssäkerhet spelar det ingen roll hur stor eller liten en verksamhet är. Det är lika viktigt för alla att få visibilitet och förståelse för organisationens största risker. När man har insyn i riskerna och kunskap om bakomliggande orsaker kan man aktivt arbeta för att täppa till de hål som organisationen behöver stänga.

I dag finns det ett växande behov hos verksamheter att belysa riskerna med låg cybermedvetenhet bland anställda. Det blir allt viktigare att regelbundet utbilda, upplysa och guida medarbetarna. Att inkludera alla anställda i säkerhetsstrategin är ett måste i dagens samhälle.

Det handlar inte enbart om att skydda företagsinformation, utan gäller även information kring medarbetare, kunder, patienter  och så vidare. Vad skulle hända er organisation om denna typ av information skulle hamna i fel händer?

Informationssäkerhet som del av ert cyberförsvar

Anmäl er till vår interaktiva workshop för att fördjupa er i hur ni kan få visibilitet och åtgärder som förhindrar att information läcker ut, förvanskas eller förstörs – och samtidigt säkerställer att informationen är tillgänglig när den behövs.

Vi kommer att utforska samspel mellan olika lösningar, och även titta på hur ni kan använda funktioner från Microsoft som ni antagligen redan har på plats idag.

Anmäl dig till workshopen här