Cystore

Workshop om cybersäkerhet

Så förhindrar ni att information läcker ut, förvanskas eller förstörs och säkerställer samtidigt att den är tillgänglig när den behövs.

När: 7 december
Tid: 09:00 - 10:00
Var: Digitalt

Anmäl mig

Cygate Telia

Interaktiv workshop om säkerhet med Ava

den

Delta i vår interaktiva workshop och lär er täppa till luckor i företagets säkerhet. Tillsammans med Ava går vi igenom vad ni kan göra för att viktig information inte ska hamna i fel händer.

Agenda

09:00 – Välkomna
09:05 – Simon Binder – Informationssäkerhet en del av ert Cyberförsvar
09:15 – Presentation och Demo Ava Reveal
09:30 – Brakeout session diskussion i små grupper
09:50 – Summering
09:55 – Cygates erbjudande


Data exfiltrering – Det nya hotet

När det kommer till informationssäkerhet spelar det ingen roll hur stor eller liten en verksamhet är, det är lika viktigt för alla att få en visibilitet och förståelse för vad som är organisationens största risker. När man har visibilitet kring riskerna och kunskap för bakomliggande orsaker kan man arbeta aktivt mot att täppa till de hål organisationen behöver täppa.

Vi ser idag ett växande behov hos verksamheter att belysa riskerna med att ha anställda med låg cybermedvetenhet. Det blir desto viktigare att regelbundet utbilda, upplysa och guida medarbetarna – att inkludera alla anställda i säkerhetsstrategin är ett måste i dagens samhälle.
Det handlar inte bara om att skydda företagsinformation utan även information kring medarbetare, kunder, patienter mm. Vad skulle hända er organisation om denna information skulle hamna i fel händer?

Informationssäkerhet måste bli en del av ert dagliga Cyber försvar

Anmäl er till vår interaktiva workshop för att fördjupa er i hur ni kan få visibilitet och åtgärder för att förhindra att information läcker ut, förvanskas eller förstörs och samtidigt säkerställa att informationen är tillgänglig när den behövs.

Vi kommer utforska samspel mellan olika lösningar och även kika på hur ni kan använda funktioner från Microsoft som ni kanske redan har på plats idag.


Anmäl dig till workshopen här