Följ med oss till Radar Security 2020 - Cygate
Cystore

Följ med oss till Radar Security 2020

den

Mötesplatsen för ett effektivare säkerhetsarbete Radar Security Conference är mötesplatsen mellan ledande IT-beslutsfattare och ledande leverantörer inom säkerhetsområdet.

10 miljarder årligen på IT-säkerhet i Sverige!

Klyftan mellan hotbilden och vår förmåga att skydda våra in-vesteringar ökar genom den ökande digitaliseringen. Detta är oroande och förstärker vikten av ett fortsatt och ökat fokus i säkerhetsfrågan, Hans Werner Vd, Radar Ecosystem Specialists

Träffa oss den 29:e januari på Birger Jarl Conference, anmäl er kostnadsfritt genom att ange CYGATE-TELIA som VIP kod i din anmälan här.

Säkerhet i en osäker omvärld
Under denna keynote delar Telias säkerhetschef och Cygates säkerhetsexpert med sig av sin syn på omvärlden och de utmaningar vi ser framför oss. Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras, vilket leder till fler uppkopplade tjänster som ökar behovet av att arbeta med säkerhetsfrågor i hela organisationen. Vi delar med oss av hur Telia arbetar med säkerhet och varför säkerhet är en lagsport, varför både hjärta och hjärna behövs för att vi skall lyckas tillsammans.