Digital arbetsplats - ett nytt modernt sätt att arbeta - Cygate
Cystore

Digital arbetsplats – ett nytt modernt sätt att arbeta

Norrköping den 10 september

Framtidens arbetsplats innebär inte bara den fysiska arbetsplatsen. På bara några år har mobilitet blivit ett naturligt inslag i människors vardagsliv. Vi räknar med att ha tillgång till våra applikationer oberoende enhet eller vart vi befinner oss.

Cygate kan leverera en modern plattform som är anpassad efter era behov, där ingår arbetsstation med alla önskade tillbehör som sammansätts till en fungerade helhet.
Arbetsplatsen levereras med kundunik mjukvara installerad och testad på slutanvändarens skrivbord tillsammans med eventuella tillbehör. Självklart med fabriksgarantier och på platsen-service.

Microsoft har en betydande roll hos merparten av våra kunder. Det speglar även vårt erbjudande. Vi är bland annat experter på Hyper-V, SharePoint, System Center, Azure och Office 365.

Välkommen till Cygate, låt oss berätta mer om hur vi kan stötta er organisation på resan mot ett modernt arbetssätt som möjliggör ökad produktivitet för era anställda samtidigt som vi kan erbjuda flexibla betalningsmodeller.

Agenda:

15:00 Inledning och fika
15:10 Ett hållbart arbetsliv – digitaliseringens påverkan och digital arbetsplats.
15:50 Modern Workplace och säkerhet i Microsofts produkter – DEMO
16:30 Avslutning

Datum och plats:
10 september hos Cygate/Telia på Dalsgatan 7, Norrköping

Varmt välkommen!