Cystore

Träffa de bästa experterna inom säkerhet

Göteborg den 8 juni

Under våren har vi på Cygate Väst flyttat ihop med Telia på Johan Willins gata 6 i Gårda. Därför tar vi chansen att bjuda in kunder och partners till en trevlig eftermiddag med mingel, tilltugg och det som vi kan bäst: säkerhet.

Välkommen till Cygate Västs inflyttningsevent. Kom och mingla och lyssna på några av Sveriges främsta experter inom det just nu hetaste ämnet: Cybersäkerhet.

På den stekheta talarlistan finns Fredrik Börjesson från Nationellt Cybersäkerhetscenter och Janko Lind från Radar Ecosystem. Våra egna experter, och tillika MVP:er, Simon Binder och Pierre Thor pratar om säkerhet i en multicloud-miljö.

Representanter från flera av våra partners kommer att vara på plats, däribland Cisco, Check Point, f5 och Arrow.

Vi avslutar eftermiddagen med mingel och tilltugg då du har chansen att prata med våra experter och partners, och passa på att ställa frågor. Vi lovar att det blir en trevlig och värdeskapande eftermiddag!

Så här ser agendan ut:

13.30 Mingel och minimässa med ledare leverantörer inom säkerhet  

14.30 Vi hälsar välkomna  

14.50 Cygates MVP:er Simon Binder och Pierre Thor pratar om hotbild och säkerhet i en multicloud-miljö (Se nedan) 

15.15 Fokus cyberläge och samverkan mellan myndigheter och näringsliv, Fredrik Börjesson, Nationellt cybersäkerhetscenter 

16.00 Kaffe och mingel med partners och talare 

16.30 Svensk cybersäkerhet 2022, Janko Lind, Radar Ecosystem 

17.15 Cyber Security Panel 

17.30 Vi summerar eftermiddagen  

17.45 Kaffe, mingel och sköna diskussioner med våra partners och talare. 

18.45 Vi rundar av 

 

Om dagens talare: 

Fredrik Börjesson från Nationellt cybersäkerhetscenter har över 25 års erfarenhet av IT- och informationssäkerhet, och representerar NCSC genom sin roll inom Försvarsmakten. Fredrik talar om vad som krävs för att lyckas med cybersäkerhet, hur vi påverkas av det aktuella världsläget, och hur NCSC kan bidra till ökad samverkan mellan myndigheter och näringsliv 

Janko Lind är senior rådgivare på Radar Ecosystem, Nordens ledande leverantörer av faktabaserad insikt om IT-ekosystemet. Janko har en bakgrund som VP och varit ledare i över 20 år. Idag är han strategisk rådgivare till några av Nordens största IT-leverantörer och IT-köpare. 

Simon Binder jobbar som arbetsplatsarkitekt och säkerhetsinspiratör på Cygate. Han har kallats för IT-artist och sätter alltid användarupplevelse i fokus. Sedan 2019 har Simon titeln Microsoft Most Valuable Professional (MVP) inom området Enterprise Mobility. Simon arbetar med teknisk design, processutveckling och kulturförändring för att skapa uppskattade och säkra arbetsplatser.  

Pierre Thor arbetar som produktchef för Microsoft Cloud Solutions på Telia Company och är Microsoft Most Valuable Professional (MVP) inom området Azure. Han säger att alla vet att molnet är framtiden, men för att möta den måste vi arbeta på ett modernare sätt. Pierre guidar företag och organisationer på resan mot ett säkert moln.  

Tipsa gärna dina kollegor!

Varmt välkommen!

Anmäl er genom att fylla i formuläret nedan eller klicka här.

En anmälningsbekräftelse kommer att skickas från noreply@cygate.se. Får du ingen bekräftelse kika även under skärppost om mejlet skulle fastnat där.