Connect2IT i Malmö - Cygate
Cystore

Connect2IT i Malmö

den

Förra årets succé är tillbaka!

Dags för årets bästa event – Cygate Connect2IT med julbord!

Varmt välkommen till årets upplaga av Cygate Connect2IT Roadshow som vi i år avslutar på topp med ett fantastiskt julbord. En oslagbar kombination tycker vi.

Vi har samlat några av de mest kloka, härliga och insiktsfulla experter vi känner för att ge dig en fulländad eftermiddag!

Bland andra kommer det senaste stjärnskottet Rebecka Carlsson att guida oss i de megatrender – miljö, hållbarhet och teknologisk utveckling som hon ser. Hur omsätter man dessa trender i affärsutveckling och kan de gå hand i hand? Hur kan vi använda oss av dessa trender för att bli mer framgångsrika och relevanta?

Och som vanligt har vi även bjudit in några av våra kloka partners för att prata om resan framåt för oss som jobbar inom IT.

Under dagen kommer även en lokal kändis från Guldkanalen – Per-Ola Sandström. En glad och härlig man som får alla att dra på smilbanden!

Datum, tid och plats:

28 november, High Court i Malmö
Vi börjar dagen kl 13.00 och avslutar runt 20.00.

Program:

13.00 – 13.15 Hej och välkomna

13.15 – 13.35 Christian Lagerqvist, Cygate – En växande och föränderlig hotmiljö!
Trender inom cyberhot och attacker baserat på de 3 första kvartalen 2019.

13.35 – 14.00 Check Point – Så får du full insyn och kontroll av ditt publika moln
Säkerhet för publika moln kan låta självklart, men är ofta utmanande att uppnå. Vi ger dig inblick i hur du enkelt kan få full insyn och kontroll på trafikflöden, design, konfiguration och regelefterlevnad i ditt publika moln!

14.00 – 14.25 Log Point – Loggar är digitalt guld – för drift, säkerhet och laguppfyllnad…
Men bara om de sätts i ett sammanhang, det är här Logpoint SIEM kommer in i bilden. Hur projekteras lösningen för att göra maximal nytta för specifika behov?

14.25 – 14.40 Bensträckare med Per-Ola från Guldkanalen

14.40 – 15.05 HPE – Intelligens kommer förändra allt! Till det bättre?!
Teknologi är inte längre en stödfunktion. Alla företag och organisationer måste adressera sina möjligheter och hot med hjälp av teknologi och AI. Vi på HPE vill gärna berätta hur vi ser på denna förändring både för oss och för våra kunder

15.05 – 15.30 FIKA

15.30 – 15.55 VMware – Hantera transformationen till hybrid IT och de utmaningar det ger oavsett moln eller typ av applikation med bibehållen säkerhet.
Behåll din VMware miljö och växla upp till ett modernt mjukvarudefinerat datacenter som klarar av alla typer av molnleveranser oavsett legacy, alla tänkbara moln eller containerbaserat, med rätt säkerhet och gemensam administration.

15.55 – 16.05 Per Ola underhåller

16.05 – 16.30 Cisco – Zero Trust: Nolltillit för Användare, Applikationer Arbetsplatsen
I en tid då perimeterförsvaret suddas ut kommer det bli allt viktigare att skyddare applikationerna från användarna och deras enheter. Samtidigt ansluts fler och fler kritiska IoT enheter till våra nätverk. Vi tittar på hur vi kan använda en arkitektur för Nolltillit (Zero Trust Arkitektur) för att skydda användare, applikationer och arbetsplatserna.

16.30 – 17.15 Rebecka Carlsson – Hur använder vi smarta teknologier, innovation och nytänk för att ställa om till hållbarhet?                                                      

17.15 – 17.25 Reflektioner från dagen

17.30 – 20.00 JULBORD

Varmt välkommen, vi ser fram emot att ses!