Connect to IT Live - Vi levlar upp! - Cygate
Cystore

Connect to IT Live – Vi levlar upp!

Digitalt den 20 oktober

Vi välkomnar dig till årets upplaga av Cygate Connect2IT. Årets tema är ”Levla upp” – och det är precis vad vi gjort. Den första skillnaden är namnet, numera heter vi Cygate Connect to IT Live. På grund av rådande omständigheter blir årets event ett helt digitalt event som kommer att sändas live på utsatt datum. Det ger oss möjlighet att nå fler och sätta utökat fokus på årets talare.

Din organisation – next level

I en osäker omvärld är det många som frågar sig hur vi praktiskt går tillväga för att lämna gamla arbetssätt, teknikplattformar och affärsmodeller bakom oss. Hur kan vi fortsätta vara relevanta i det nya normala som väntar bortom 2020?

Under årets första halva har hela vårt samhälle fått en crash course i hur fundamentala beteendeförändringar drivs, den enskilt svåraste delen av digital transformation. Nu är det dags att levla upp din roll, funktion och verksamhet!

Men varför ska du levla upp?

Nya arbetsformer skapar också nya förutsättningar. Och nya möjligheter. Ledarskapet behöver förändras likväl som tekniska aspekter som säkerhet och tillgänglighet. Men det öppnar också upp för samarbeten och nya arbetssätt, något som i sin tur gör att företag kan fortsätta att behålla fokus på den viktiga hållbarhetsaspekten. Därmed skapas också chanser till en ökad framtida konkurrenskraft.

Agendan uppdateras löpande med talare och ämnen.

  • Datum: 20 oktober 2020 mellan klockan: 13-15
  • Plats: Digitalt, anmälan sker i formuläret.
  • Kostnad: Ingen
  • Frågor? marknad@cygate.se

Varmt välkomna till Cygate Connect to IT Live!