Partners - Cygate
Cystore

DIGITALA HJÄRNOR & ANALOGA HJÄRTAN

Kultur och ledarskap som bygger passion för hållbar förändring

Partners på plats på Connect2IT

Tillsammans med våra främsta partners kommer vi att guida dig till givande och intressanta samtal och lösningar.

På mötestorget och på de olika parallella partnerpassen uppmanar vi till dialog och aktivitet.
Temat är: ”Med digitala hjärnor & analoga hjärtan”. Vi hävdar att digitaliseringsinitiativ lyckas som allra bäst när den främsta tekniken kombineras med passionerade människor och ett hållbart ledarskap. För oss på Cygate innebär det också att arbeta med de bästa partners vi kan hitta för varje uppgift vi ska lösa.

Möt oss och våra partners på mötestorget och ställ frågorna du funderar på, experterna är på plats från: Alcatel-Lucent, Arrow, CheckPoint, Cisco, Citrix, Cystore, Dell EMC, Exclusive Networks, Fortinet,  F5, Gemalto, HP, HPE, Jazz Networks, LogPoint, Nokia, PointSharp, PulseSecure, Rapid7, Telia Finance och VMware. 

Välj vilka pass du vill gå på!
Du kan välja mellan 10 Talks (5 parallella pass) vid 2 tillfällen, kl 15.30-15.50 och kl 16.00-16.20. 8 av våra Talks presenteras av våra partners och 2 pass kallar vi Walk Talk som Cygate/Telia håller i. Passen är på 20 minuter.

kl 15.45-16.05
Cisco:

Zero Trust: Nolltillit för Användare, Applikationer Arbetsplatsen
I en tid då perimeterförsvaret suddas ut kommer det bli allt viktigare att skyddare applikationerna från användarna och deras enheter. Samtidigt ansluts fler och fler kritiska IoT enheter till våra nätverk. Vi tittar på hur vi kan använda en arkitektur för Nolltillit (Zero Trust Arkitektur) för att skydda användare, applikationer och arbetsplatserna.

CheckPoint:
Så får du full insyn och kontroll av ditt publika moln
Säkerhet för publika moln kan låta självklart, men är ofta utmanande att uppnå. Vi ger dig inblick i hur du enkelt kan få full insyn och kontroll på trafikflöden, design, konfiguration och regelefterlevnad i ditt publika moln!

VMware:
Hantera transformationen till hybrid IT och de utmaningar det ger oavsett moln eller typ av applikation med bibehållen säkerhet
.
Behåll din VMware miljö och växla upp till ett modernt mjukvarudefinerat datacenter som klarar av alla typer av molnleveranser oavsett legacy, alla tänkbara moln eller containerbaserat, med rätt säkerhet och gemensam administration.

Pointsharp:
3 enkla steg för att slippa oroa sig för säkerhetsintrång.
Att drabbas av säkerhetsintrång som medför att verksamheten stannar är en befogad oro. Säker inloggning är ett av det enklaste sättet att skydda sig, om det görs på rätt sätt. Genomgång av 3 viktiga punkter att tänka på och vilka valmöjligheter som finns när man inför säker inloggning.

kl 16.15-16.35
Cisco:
Säker Plattform för Digitalisering
Hur bygger du ett modernt nätverk som är basen i en säker plattform för digitalisering i ditt företag och använder moderna verktyg som exempelvis AI Och machine learning för att förenkla drift, höja kvalité samt användarupplevelse.

HPE:
Intelligens kommer förändra allt! Till det bättre?!
Teknologi är inte längre en stödfunktion. Alla företag och organisationer måste adressera sina möjligheter och hot med hjälp av teknologi och AI. Vi på HPE vill gärna berätta hur vi ser på denna förändring både för oss och för våra kunder.

Gemalto:
Skulle din information vara säker efter ett intrång?

  • Hur ser ansvarsfördelningen ut när man lägger sin information hos annan part oavsett om det är hosting, cloud eller hybrid.
  • Är perimetern tillräcklig för att säkra datan, eller behöver man titta på informationen som det yttersta perimeterlagret?
  • Efter vår session kommer du ha en förståelse för vad man kan göra bortom perimeterlagret för att säkra en incident.

Rapid7
Cloud SIEM for the Modern Infrastructure
Today’s IT & security teams need visibility across their modern environment, not only for compliance, but to find, investigate, and contain unauthorized access to critical data. David Bosquet, director of sales engineering at Rapid7, will share how customers are building a sustainable approach to threat detection and response across on-premises, remote workers, and cloud infrastructure.

Walk Talks
Cygate/Telia kommer att hålla 2 pass, så kallade Walk Talks. Följ med våra rådgivare och dryfta viktiga saker. Under en kort promenad samtalar vi om digitaliseringens påverkan på arbetet och arbetsplatsen i Göteborg. I Stockholm samtalar vi under en promenad om hur projekt får mer genomslagskraft och hur du som ledare eller du själv som person får mer genomslagskraft:

Pass 1. Kl 15.45-16.05:
Hur får man med verksamheten i IT-projekt och varför är det avgörande?
Följ med Linnéa Eneskjöld, senior projektledare på Cygate, på en promenad genom projektets faser och delta i diskussioner kring informationsspridning om och kring IT-projekt och vad som kan vara avgörande för lyckade resultat.

  • Vilken information och kommunikation är viktig i uppstarten av ett projekt för att få med sig verksamheten?
  • Varför kommer engagemang under hela projektet gånga vara avgörande?
  • Hur ska du utvärdera resultatet när projektet är slut?

Pass 2:
Kl 16.15-16.35:
Digitaliseringens påverkan på arbetet och arbetsplatsen
Följ med Mille Beckman, rådgivare och expert inom digitalisering och förändringsledning på Telia, på ett Walk & Talk där du får möjlighet att diskutera:

  • Nuläge – hur digitalt mogen är er organisation?
  • Hur hänger kulturen ihop med det ni vill åstadkomma?
  • Hur kan IT vara en del av att skapa en attraktiv arbetsplats?

Varmt välkomna!