Från buzzwords till business

#PRATAOMIT MED CYGATE PÅ CONNECT2IT

Varmt välkommen till Cygate Connect2IT

Hybrid IT, DDoS, hyperkonvergens, AI, SDx, IaaS, PaaS, automatisering och ekosystem – begrepp som inte är helt obekanta och som på ett eller annat sätt påverkar oss dagligen. Men vad betyder de i praktiken och framför allt, hur drar vi nytta av teknikens nya möjligheter på ett säkert sätt?

Varmt välkommen till Cygate Connect2IT för att prata om IT och dela erfarenheter med verksamheter som på framgångsrika sätt lyckas omsätta buzzwords och nya utmaningar till möjligheter och riktig affärsnytta, baserade på en hållbar och säker grund.

Inspireras, fördjupa dina kunskap och ha kul tillsammans med Cygate och våra partners – vi vill prata om IT med dig och ge konkreta råd som hjälper dig ta stegen från buzzwords till business.

På scen

Fredrik Berling ser fram emot och oktober, se hans hälsning bredvid. Han kommer att leda programmet under denna eftermiddag och kväll. Med sin nyfikenhet och energi kommer han att presentera och intervjua våra experter och inspiratörer på stora scen, talare som: Siren Hofvander, Anne-Marie Eklund Löwinder, Per Welinder, Fredrik Sidmar, Lotta Rehman, Fredrik Börjesson, Patrik Holmqvist och Engla Ling. Läs mer om talarna här.

Mötesyta

Förutom fantastiska talare på scen kommer några av våra partners att hålla presentationer där du väljer det pass som intresserar dig mest. De kommer också att finnas för samtal och möten i vår mötesyta.

När och var

I år träffas vi i Göteborg på Trädgår’n den 4 oktober och i Stockholm på Grand den 9 oktober.

Säkra din plats genom att anmäla dig redan idag.

Varmt välkommen!

Till anmälan