Talare - Cygate
Cystore

Programledare och talare

Årets talare är valda med omsorg för att kunna ge dig insikter om hur du hanterar förändring var du än befinner dig, om du arbetar med IT eller verksamhet.

 

Amy Loutfi

Amy är professor i informationsteknologi vid Örebro universitet. Hon är även digitaliseringsexpert i Omstartskommissionen. Amy kommer att tala om digitalisering och hur viktigt det är att förstå dess egenskaper. Det krävs insikt och mod för att till fullo kunna utnyttja framtidens teknik som AI och 5G på mest effektiva sätt. Läs mer om Amys tankar här.

 


Ann Hellenius

Ann Hellenius har lång erfarenhet av att leda digital transformation i både privat och offentlig sektor. Hon är förändringsstrateg, föreläsare och författare till boken Alltid relevant: nycklarna till framgångsrikt ledarskap i en snabbrörlig värld (2020). Veckans affärers har listan henne som en av näringslivets mäktigaste kvinnor inom tech 2019. Hon är medlem i regeringens digitaliseringsråd. 


Allison Kirkby (inspelad)

Den 4 maj 2020 tillträdde Allison Kirkby som vd och koncernchef för Telia Company. Hon har en gedigen erfarenhet från telekombranschen som tidigare vd för både Tele 2 och TDC. Allison är erkänd för att skapa betydande aktieägarvärde och för att bygga och framgångsrikt leda starka team i förändringsperioder


Fredrik Börjesson

Fredrik är Security Business Manager på Cygate. Han fokuserar främst på tjänster och lösningar som förhindrar cyberattacker och mildrar skadorna av säkerhetsincidenter genom Telia Cygate Security Operations Center-tjänster. Han har arbetat inom säkerhetsområdet i över 20 år och guidat kunder genom både tekniska och strategiska lösningar.


Fredrik Sidmar

CEO på Cygate med lång erfarenhet inom IT. Fredrik har framgångsrikt lett stora konsultintensiva verksamheter i förändring och har en gedigen bakgrund från såväl strategiarbete som operativa chefsroller inom IT-branschen.

 


Henrik Byström

Henrik arbetar på Microsoft sedan 2008. Han har över 20 års erfarenhet av att leda olika former av team samt diskutera och införa samarbets- och kommunikationslösningar inom både privat och offentlig sektor.

 


Jan Olsson

Jan Olsson jobbar som kriminalkommissarie och verksamhetsutvecklare på (SC3) Swedish Cybercrime Centre på NOA (Nationella Operativa Avdelningen). Jan handlägger allt från komplexa cyberbrott till internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn.

 


Jenny Lindgren – programledare

Sedan februari 2020 är Jenny COO på Cygate. I sin roll ligger ett stort ansvar på att leda Cygates förändringsresa. Hon leder också ett antal centrala funktioner som ska stötta verksamheten både på kort och lång sikt. Som ledare strävar hon alltid efter att engagera, involvera och skapa laganda. Läs artikeln i Digital om årets tema med Jenny.


Jonas Hernkrantz

Head of Change Management på Telia Company. Jonas har lång erfarenhet av förändringsledning, ledarskap och konsulting i internationella miljöer, både som konsult och ledare. Hans passion ligger i skärningspunkten mellan affär, människa och förändring.


Lena Franzén Lindfors

Lena är chef för digitalisering på Rikshem. Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med ett bestånd på cirka 30 000 lägenheter samt samhällsfastigheter i hela landet.

 


Per Holm

Per Holm är teknikchef hos Cisco och med lång bakgrund i företaget leder han nu Ciscos specialistteam med stort fokus på att hjälpa kunderna att uppnå säker digitalisering och optimera värdet av sina nätverkslösningar. Per har arbetat inom nätverksområdet i över 20 år och har gedigen erfarenhet från flera olika branscher inte minst telekom.
Per brinner för att hjälpa kunderna hitta rätt lösningar för sina verksamheter och är en efterfrågad expert såväl internt hos Cisco som ute hos kunder och partners.


Tobias Larsson

Tobias är CCO Head of Enterprise på Telia Company. Han har passion för digital innovation, strategi och transformation, både från affärsperspektiv och hur vi arbetar.