Partners - Cygate
Cystore

Samarbetspartners

Tillsammans med några av våra främsta partners Microsoft, Cisco, CheckPoint, F5 och HPE guidar vi dig i givande och intressanta samtal samt till värdefulla lösningar. Lyssna och läs på om deras erfarenheter i presentationer, filmer och tankar.

Microsoft
Möjligheterna med distansarbete

Henrik Byström på Microsoft ger tips och råd. Lyssna på den inspelade sändningen här.


Cisco
Så nyttjar du potentialen av ditt nätverk i tider av förändring och digital transformation

Per Holm är teknikchef hos Cisco och hjälper kunder att uppnå säker digitalisering och optimera värdet av sina nätverkslösningar. Lyssna på den inspelade sändningen här.


CheckPoint

Varje dag hör vi om säkerhetsbrister i IT-system. Vi måste alla göra mer och bättre, det är dags att ”levla upp”! En säker lösning måste byggas kring människor, processer och teknik: avancerad teknik som kan skydda oss och minska risken för skador. I kombination med avancerad teknik så måste vi skydda alla delar i våra nätverk, allt från mobila enheter till molntjänster. Vi på Check Point gör detta genom en holistisk arkitektur som bidrar till skydd mot det kända och det okända, i ett digitalt landskap som ständigt förändras. Vi gör det möjligt att minska komplexitet och kostnad och skapa synlighet i hotbilden. Lär dig mer om hur Check Point kan hjälpa dig och din organisation att ”levla upp” med rätt säkerhet på plats, en förutsättning för lönsamhet och tillväxt.

Cyber Security in the Age of the coronavirus
De senaste månaderna, under coronakrisens framfart, har vi lärt oss att vi behöver vara smidiga och agera snabbt. Även om pandemin sakta men säkert kommer att minska i spridning så är dess effekter här för att stanna. Vi behöver fortsatt vara uppkopplade och skyddade. Vårt nya normala arbetssätt och vardag gör att vi behöver fortsätta att förändra och anpassa oss. Vi befinner oss i en tid där cybersäkerhet aldrig varit viktigare.
Ladda ner white paper

Case for a consolidated security architecture
Det är dags att överväga och förändra sin cybersäkerhetsstrategi. Varför? Att placera samtliga sina skydd och funktioner under ett enda paraply, gör mer än att minimera risk. Det är en business-enabler som gynnar dig, ditt team och din organisation. Vi på Check Point tror på en konsoliderad säkerhetsarkitektur, för att minska risk, komplexitet och kostnad. Läs mer: Check Point Infinity
Ladda ner white paper

C-levels cyber security
I en tid då cybersäkerhet aldrig varit viktigare, måste cybersäkerhet göras till högsta prioritet och måste börja på ledningsnivå. Vi på Check Point har sammanställt våra råd till ledningsgrupper för att prioritera fyra viktiga områden: förebyggande cybersäkerhetslösningar, integrerad arkitektur och centraliserad hantering, strategisk prioritering & säkerhetsmedvetande samt Secure Your Everything-strategi.
Ladda ner white paper


F5
F5 i en multicloudmiljö

Då är vi här, i en ny verklighet där alla helt plötsligt ska arbeta på distans. Givetvis så tycker vi det är tråkigt att vi inte får träffas fysiskt i år, men vi får passa på och tacka för möjligheten att presentera oss här istället.

De allra flesta av oss är på väg mot en multicloud miljö där vi blandar olika typer av leveransplattformar för att kunna konsumera våra applikationer. Detta gäller alltifrån en enorm ökning av SaaS tjänster till att flytta vårt redundanta datacenter till Microsoft Azure eller någon annan leverantör av IaaS tjänster – alla påverkas vi av denna förflyttning på ett eller annat sätt.

Oavsett om du har till uppgift att migrera din befintliga miljö till molnet eller producera nya ”cloud native” applikationer så garanterar våra applikationstjänster att dina applikationer är säkra och lättillgängliga oavsett var dom ligger, i det publika molnet eller i ditt eget datacenter.

Ta nu tillfället i akt och titta på vår video för att ta reda på hur du tar dina applikationer från kod till kund eller medarbetare i en enda enkel, hanterbar F5 lösning. Var extra uppmärksam på hur vårt partnerskap med Microsoft avspeglas i enkelheten att integrera våra lösningar med applikationer från Microsoft i form av Azure Ad, Teams och Sentinel.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er.

Vänlig hälsning från oss på F5!


Beda Grahn, Säljchef Norden och Baltikum

I denna video presenterar vi från F5 hur du tar dina applikationer hela vägen från kod till användare oavsett om detta sker i ditt eget datacenter eller i en komplex multicloudmiljö.


HPE
IT har aldrig varit viktigare, nu är IT en överlevnadsfråga för alla verksamheter!

Digitaliseringen och behovet för alla att generera insikt av sitt data är en överlevnadsfråga. Detta ställer nya krav på automation, nya verktyg och ny kompetens. Alla dessa nya förmågor kräver också flexibilitet där tekniken ger möjligheten att snabbt göra nya saker annorlunda.

Se presentation

Talare: Peter Werdenhoff, CT