Inspelat från Connect to IT Live 2020 - Cygate
Cystore

Connect to IT Live 2020 inspelat

Här är de inspelade passen från sändningen av Connect to IT Live den 20 oktober.

Höjdpunkter från Connect to IT Live 2020

Läs även reportaget med de tänkvärda delarna här.


Hur levlar vi upp?

”Jag tror det är viktigare än någonsin att samtala, dela erfarenheter och jobba tillsammans för att ta oss framåt i en tid då vi har många komplexa frågor framför oss”.

Jenny Lindgren, programledare, Cygate och Andreas Dietmann, sidekick, Telia Company


IT-Sverige och vägen framåt

“Genom att föra samman Telia och Cygate kan vi hjälpa våra kunder att förenkla sina verksamheter. Det är en av våra huvudsakliga uppgifter; att erbjuda den typen av service i en värld som ständigt blir mer komplex.”

Ett samtal mellan Allison Kirkby, VD och koncernchef på Telia Company och Fredrik Sidmar, VD på Cygate.


Digitaliseringens möjligheter

”Digitaliseringens möjligheter och dess tekniska lösningar ställs på sin spets, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv. Här krävs det ökade insikter i mänskligt beteende och välmående för att vi ska kunna fortsätta att utvecklas i samklang med tekniken. Men då krävs det också att vi förstår digitaliseringens egenskaper.”

Amy Loutfi, professor i informationsteknologi och digitaliseringsexpert i Omstartskommissionen.


Samtal med Rikshem

”En smart fastighet är en fastighet som ger oss full kontroll på hur den mår, går och står, en fastighet som våra hyresgäster har alla förutsättningar att må bra av och leva i.”

Lena Franzén Lindfors, chef för digitalisering på Rikshem.


Säkerhet hösten 2020

”Utbyt information, samarbeta för att förhindra att brotten sker. Delge polisen information om vad som hänt”, uppmanar Jan Olsson kriminalkommissarie vid polisens sektion, nationellt it-brottscentrum vid NOA.

Fredrik Börjesson Cyber Security Business Manager Cygate och Jan Olsson kriminalkommissarie vid polisens sektion, nationellt it-brottscentrum vid NOA.


Möjligheterna med distansarbete

”För att lyckas ställs nya krav på ledarskap och självledarskap och gör man det rätt finns stora möjligheter. Tänk på återhämtning, ta dig en tupplur, säger Henrik”

Henrik Byström, Microsoft.


Så nyttjar du potentialen av ditt nätverk i tider av förändring och digital transformation

”Fokus på nätverket har förändrats från att ha varit teknikfokuserat till applikations- och användarvänlighetsorienterat”

Per Holm, CiscoReflektion av passen med Cisco och Microsoft.


Att leva i ständig förändring

”Vår värld förändras konstant, vi kan inte förbereda oss inför alla dessa förändringar. Lär dig att förstå hur hjärnan fungerar, hur du fungerar är det lättare att hantera det som sker. Försök ha självinsikt, självförtroende och känn tillförsikt.”

Jonas Hernkrantz, Head of Change Management på Telia Company.


Hur tar vi nästa steg i utvecklingen och levlar upp?

”En röd tråd jag såg under eventet var att det handlar om självförtroende när man pratar om att levla upp och stärka ledarskap och samarbete. Hitta kraft och självförtroende i att vi lyckats redan, behåll det momentum och ta nästa steg.”

Jenny Lindgren, programledare, Tobias Larsson, Head of Enterprise på Telia Company och Fredrik Sidmar VD på Cygate.


Funderingar eller frågor?

Kontakta marknad@cygate.se