Cystore

Connect to IT 2021 - Tänk om

Utmana gamla sanningar och hitta nya vägar framåt – det har blivit dags att tänka om!

När: 12 oktober
Tid: 13:00 - 15:00
Var: Digitalt

Anmäl mig

Cygate Telia

CONNECT TO IT 2021

Tänk om handlar inte bara om att tänka annorlunda. Det handlar också om att vara visionär och utnyttja kraften i att våga drömma. Att tänka om – på riktigt!

Kanske är det nu vi börjar ana vad som blir det nya normala. Vi har tänkt om hur vi arbetar, vi har tänkt om var vi arbetar. Kanske har vi till och med tänkt om vad vi arbetar med.

Tänk om det här är början på något stort …

För omställningar kommer alltid att ske och digitaliseringen bromsar inte, tvärt om. Därför måste det finnas en långsiktig plan för att kunna ta tillvara dess möjligheter och förändringens kraft. Dessutom förändras vår omvärld, både på ett geopolitiskt och miljömässigt plan. Hur kan alla dessa omställningar användas för att skapa framgångsrika förutsättningar för vår bransch och din verksamhet?

Möjligheterna finns där, men för att tillvarata dem gäller det att inte fastna i gamla hjulspår. Det gäller att blicka framåt. Det gäller att tänka om – och vi har en hel del tänk om detta.

Telia och Cygate vill därför utmana och inspirera dig och dina kollegor. Vi vill utmana gamla sanningar och hitta nya vägar framåt tillsammans. Connect to IT 2021 kommer att bjuda på insikter och inspiration från kunder och partners och överraskande tänk kring olika lösningar.

Samt en och annan oväntad upplevelse!

På Connect to IT 2021 utmanar vi helt enkelt det förväntade och tänker om.

Inspirerande, insiktsfullt och oväntat.

Varmt välkommen!