Event - Cygate
Cystore

Cygates eventkalender

Här ser du en sammanställning av våra event vi gör själva men också de vi deltar på. Oavsett form är du varmt välkommen att besöka ett av dem.

it attacks 2020

Stockholm, Bygget Fest & Konferens den 18 mars

Konferensen IT-Attacker riktar sig till dig med behov av omvärldsbevakning och ny kunskap för att ännu bättre förstå IT-hotbilden och de nya möjligheterna som finns för att skydda er verksamhet.

telia connect to business 2020

Stockholm, Waterfront den 24 mars

Välkommen till spännande föreläsningar, nya insikter och innovativa idéer. Välkommen till tolfte upplagan av Telia Connect to Business.

e-legitimationsdagarna 2020

Stockholm, Folkets Hus den 26 mars

Den digitala transformationen förändrar samhället och därmed även den offentliga sektorn i grunden. Identiteten är lika viktig i det digitala samhället som i det fysiska. Via en digital identitet möjliggörs ett välfungerande utbyte mellan medborgare, tjänsteutövare och kommuner, landsting, myndigheter och även privata utförare av offentliga tjänster.

Cygate Tech Days 2020

Stockholm, Vår Gård i Saltsjöbaden den 5 maj

Vi välkomnar dig återigen till Vår Gård där miljön är härlig, maten otroligt god och bastun varm! Dagarna på Cygate Tech Days ger dig djup och bred kunskap om hur man integrerar, effektiviserar och automatiserar IT-miljön på ett säkert sätt.