Cystore
9 CYGATE
SCORE

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t är suveräna för samtal och musik och designade för kompakt komfort. Med sin förbättrade fyrmikrofonsteknik som filtrerar bort störande buller i omgivningen störs aldrig ditt samtal eller din musik av omgivningen.

Jabra har nu utvecklat sin in-ear serie med Jabra Elite 75t. Det är ett bra lyft från föregångarna och de har utvecklat ljud, komfort och batteritid (upp till 7,5 timme och med laddningsfodralet upp till 28 timmar!). Även laddningsfodralet har förbättrats och är betydligt bättre. Jag tycker speciellt om den nya formen och att hörlurarna numera fästs i laddningsfodralet med magneter. USB – C laddning är även det ett stort plus, såklart! Som vanligt levererar Jabra en stabil blåtandsuppkoppling vilket är ett stort plus.

PASSFORM

Jabra Elite 75t är mindre än sina föregångare och sitter bättre i öronen och med de olika storlekarna på de medföljande plopparna passar dem de flesta öron. Jämfört med föregångarna är dessa även lättare att ta ur öronen. På dessa har jag även börjat använda knapparna på hörlurarna vilket jag inte gjort förut. Speciellt nu med möjligheten att använda Alexa, Siri® eller Google Assistant™ med en knapptryckning, väldigt smidigt!

LJUD

Jag upplever att Jabra gått ut lite hårdare med basen på dessa lurar om man jämför med föregångarna. Jag gillar bas och tryck i min musik så det är för mig ett stort plus. Om man skulle vilja ändra ljudbilden och ta ner basen en aning kan man göra det i Jabras app Sound+ som finns att ladda ner i både appstore och google play.

UTSEENDE

Jag tycker att Jabra uppdaterat utseendet en hel del även om de fortfarande liknar föregångarna. De är enkla, snygga och har en känsla av premium. Det gäller utseendet men även hörlurarna som helhet. Det enda som saknas i dessa hörlurar nu tycker jag är ANC. Det hade varit ännu ett snäpp upp i betyget. Jag har även testat dem under en flygning och som jag upplever det är det en bra naturlig noice cancellation i dem. Inget problem att höra en film eller musik, varken på pendeltåget, flyget, i bilen eller på stan. Kan vara bra att lägga till att jag upplever att heartrue funktionen blivit bättre om man vill höra vad som händer runt en.

TILLBEHÖR

Till lurarna kommer öronsnäckor, laddningsfodral, USB-C-kabel (300 mm), tre uppsättningar EarGels av silikon

JABRA SOUND+

Jabra Sound+ är skapat för att skräddarsy ditt ljud så det passar din omgivning och ger dig rätt upplevelse. Välj den röstassistent du föredrar Välj mellan Amazon Alexa, Siri®, Google Assistant™, mfl. Ladda ner appen i appstore eller google play.

Teknisk specifikation

 • Musik och Taltid
  Upp till 7,5 timmar med öronsnäckorna och upp till 28 timmar med laddningsfodralet.
 • Laddningstid
  2 timmar och 20 minuter (full laddning med dedicerad 500mA USB-väggladdare) Snabbladda upp till 60 minuter vid laddning av öronsnäckorna i 15 minuter i laddningsfodralet
 • Anslutning
  Bluetooth 5.0
 • Vad finns i förpackningen
  Öronsnäckor, laddningsfodral, USB-C-kabel (300 mm), tre uppsättningar EarGels av silikon, garanti- och varningspapper